Nick Borgman naar HHC Hardenberg

Nick Borgman speelt de komende twee seizoenen voor HHC Hardenberg, dat uitkomt in de Tweede Divisie. De oud-keeper van onder meer vv Hoogeveen, PEC Zwolle en FC Groningen komt over van het Duitse BSV Schwarz-Weiß Rehden.

Keepersvirus

De 23-jarige Dalenaar komt uit een echt keepersnest. Ook zijn jongere broertjes Kevin en Jordy zijn doelman en alle drie speelden ze in de jeugd van PEC Zwolle. Vader Borgman heeft altijd in het eerste elftal van Protos gespeeld en de broers zijn van jongs af aan geïnfecteerd met het keepersvirus.

Bij HHC Hardenberg kwam een plaats vrij als  keeper na het vertrek van Sander Danes die de afgelopen elf seizoenen onder de lat stond in Hardenberg. Nick Borgman zal de concurrentiestrijd om eerste keeper te worden aangaan met Ramon Nijland. Ook Jordy Borgman, broertje van Nick, traint op vrijblijvende basis mee met de selectie.

Broer Kevin naar Dalen

Kevin Borgman, de middelste telg van het gezin Borgman,  heeft met ingang van het nieuwe voetbalseizoen de overstap naar VV Dalen gemaakt. Hij kwam hiervoor uit voor hoofdklasser Hoogeveen. Bij Dalen zal hij de strijd moeten aangaan met Rick Braam voor een plaats onder de de lat bij de zondag tweedeklasser.