Nationale Opruim Week Dalen-Coevorden e.o.

De week van 23 tot en met 27 maart 2020 is door de NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers) uitgeroepen tot Nationale Opruim Week.
Enerzijds om de aandacht te vestigen op de enorme hoeveelheid spullen die we tegenwoordig in huis hebben en de massaproductie door bedrijven die ervoor willen zorgen dat we nóg meer kopen en consumeren. Anderzijds beseffen steeds meer mensen dat een grote hoeveelheid spullen om hen heen, hen niet gelukkiger maakt. We horen en lezen steeds meer over minimalisme. Gelukkig zijn met weinig.
De Nationale Opruim Week is er niet voor om iedereen om te toveren tot minimalisten. Zeker niet. Maar wel om je bewuster te maken.

Veel spullen in huis betekent buiten chaos, dat het moeilijker is om spullen op te bergen en dat het dus ook lastig wordt om spullen terug te vinden. Simpelweg omdat ze geen vaste plek hebben. Tegelijkertijd zorgen spullen voor prikkels, die het je moeilijk maken om je goed te kunnen concentreren, in huis of op je werkplek.
Welke balans heb jij nodig om je thuis prettig te voelen met díe spullen om je heen waarbij jij je prettig voelt. Of dat er nu veel of weinig zijn.

Tijdens de Nationale Opruim Week geven Professional Organizers door het hele land heen workshops en lezingen over hun vak en wat jij kunt doen om jouw eigen plekje weer helemaal jouw eigen plekje te laten zijn. Wat heb jij nodig en hoe pak je dat aan?

Ook Francien van Rijt van Opgeruimd jezelf zijn uit Dalen maakt van de gelegenheid gebruik en organiseert een aantal activiteiten in het kader van de Nationale Opruim Week. Samen met Zunne Yoga, Aline van de Haar Coaching en Total Eco Body Care wordt het thema ‘opruimen’ breder aangepakt. Niet alleen spullen kun je nl. opruimen, maar ook je gedachten, hoofd en belemmerende overtuigingen die je daarbij in de weg staan kunnen fijn zijn om op te ruimen.

Vrijdag 27 maart ben je van harte welkom in ‘de Bovenkamer’ (boven the Readshop) in Coevorden.

Het voorlopige programma is als volgt:
15.00-15.30 uur Inloop
15.30-16.00 uur Workshop ‘Ruimte in je kledingkast’ door Opgeruimd jezelf zijn
16.00-16.30 uur Workshop ‘Stoelyoga voor jong en oud‘ door Zunne Yoga (Ina Rozema)
16.30-17.00 uur Workshop ‘Wat heb je niet nodig in je badkamerkastje’ door Total Eco Body Care (Ajèleth Kool)
17.00-17.30 uur Kennismakingsbehandeling Acces Bars door Aline van de Haar*
17.30-18.00 uur Uitloop
19.00-19.30 uur Workshop ‘Wat heb je niet nodig in je badkamerkastje’ door Total Eco Body Care (Ajèleth Kool)
19.30-20.00 uur Workshop ‘Stoelyoga voor jong en oud‘ door Zunne Yoga (Ina Rozema)
20.00-20.30 uur Workshop ‘Ruimte in je kledingkast’ door Opgeruimd jezelf zijn 20.30-21.00 uur Kennismakingsbehandeling Acces Bars door Aline van de Haar*
Daarnaast kun je uiteraard bij de anderen terecht met je vragen en opmerkingen.

Wil jij meer weten over opruimen in de breedste zin van het woord en wellicht eens wat uitproberen?
Kom dan op 27 maart naar ‘de Bovenkamer’, Friesestraat 26 in Coevorden.
Entree € 2,= per persoon incl. workshops, hapje en een drankje.

Graag tot ziens op vrijdag 27 maart tijdens de Nationale Opruim Week!

*Voor een goed verloop van de sessie vragen we je om je bij binnenkomst in te schrijven, zodat iedereen kan genieten en je niet in de rij hoeft te staan.