Morgen is het zover: Pearl Village Festival & Weijdepop 2023


Het festival houdt de gemoederen in ons dorp al maanden bezig, maar morgen is het dan zover: Pearl Village Festival en Weijdepop gaat van start! Het belooft een fantastisch weekend te worden, met schitterend weer. Wat kun je allemaal verwachten?

Prachtig weer 😎🌞⛱️

De weersvoorspellingen zien er fantastisch uit voor komend weekend. Haal je zomerse festivaloutfit dus maar tevoorschijn. Op vrijdag en zaterdag openen de deuren al om 16:00 uur, zodat je heerlijk kunt genieten van een koel drankje in de zon óf in de schaduw, want er worden extra schaduwplekken gecreëerd.

Lekker eten 🍕🍔🍟🌭🥗

Zin in ijs? Pizza? Kipsaté? Een frisse salade? Nacho’s?
Het kan allemaal dit weekend. Op het festivalterrein staan verschillende food trucks:

– Houtoven gebakken pizza’s, verse pasta’s, antipasti en salades van Foodtruck PIZZAYOLI
– Nacho’s, quesadilla, tortilla en Churros van Foodtruck Viva La Mexico
– Ambachtelijk Italiaans schepijs, Hollandse Poffertjes, Warme Luikse wafels, Stroopwafels van Foodtruck Sweet on Wheels
– Surinaamse loempia, Kipsaté, broodje Pom, Tempeh, kipkerrie en Gevulde barra van Foodtruck Don Food Station
– Patat, snacks en broodjes van Hans vd Veen
– Shoarma, Kebab en grill specialiteiten van Foodtruck De Pyramide

Smullen maar dus!

De beste muziek! 🎶🎸🎷🎺

Dit jaar zijn er maar liefst 4 verschillende podia. Met muziek voor iedereen: van jong tot oud, van rock-covers tot techno, van house tot guilty pleasures en van hardstyle tot Hollandse meezingers. Bands & DJ’s, van regionaal talent tot nationaal bekend…. het is 3 dagen lang een aaneenschakeling van goeie muziek in ons mooie dorp.
De complete line-up vind je hier: https://pearlvillage.nl/line-up/

Sunday Funday

Zondag is het 𝐒𝐔𝐍𝐃𝐀𝐘 𝐅𝐔𝐍𝐃𝐀𝐘 Een gezellige GRATIS festivaldag voor de hele familie met tal van kinderactiviteiten. Het terrein is open van 14.00 tot 23.00 uur en je kunt weer de hele dag genieten van allerlei DJ’s en bands.

Kinderactiviteiten met…

Van 15.00 – 17.00 uur worden er allerlei kinderactiviteiten georganiseerd…. en afsluitend is er Kinderdisco met niemand minder dan… Kabouter Plop!

– Mega Bibber Spiraal
– Rupsband
– Touwtrekken
– Stokvangen
– Stropdas schieten
– Ranja (of bier) fietsen
– Spijkerbroek hangen
– Kop van Jut (5 meter hoog!)
– MEGA stoelendans!
– Schminken
– GRATIS suikerspinnen en ranja!

Bij de kinderactiviteiten en kinderdisco zorgt een animatieteam voor de begeleiding. Kunnen papa, mama, opa of oma rustig een borreltje drinken. Goed plan, toch?

Drie dagen gezelligheid

Je leest het al: het wordt gewoon 3 dagen kneitergezellig in Dalen. Ben jij er ook bij? Zondag is het festival gratis, leuk als je even langs wandelt.

En wil je op vrijdag of zaterdag komen feesten op Pearl Village Festival & Weijdepop, en heb je nog geen kaartje? Wees er dan als de kippen bij, want er zijn nog maar een paar kaarten beschikbaar!
Hier bestel je nog gauw je ticket: https://pearlvillage.nl/events-en-tickets/