Mooie afsluiting Drentse Fiets4daagse

De Drentse Fiets4daagse kende een uitstekend verloop. Gisteren werd er onder prima weersomstandigheden ook vanuit Dalen gestart voor de laatste dag. De routes gingen richting Erm, Emmen, Odoorn en boswachterij Odoorn. Via Diphoorn ging het weer richting Dalen. Daar werden de deelnemers weer warm ontvangen door de organisatie en ontvingen ze een medaille.

Start voor het eerst op ’t Grootveld

Voorzitter Jan Zwiers is tevreden met de nieuwe startlocatie op ’t Grootveld. “Deze beslissing is in goed overleg genomen met de plaatselijke horeca. Wij krijgen nog steeds veel ondersteuning van hen. Nu Jan en Marchien Lubbinge zijn gestopt, was starten in het dorpscentrum bij restaurant ‘Cornelis’ niet meer mogelijk. Voordeel van de nieuwe locatie is dat vergunningen makkelijker te regelen zijn en het centrum tijdens de 4daagse niet meer hoeft worden afgesloten.”

Jan en Marchien Lubbinge speelden overigens nog steeds een rol. Zij zorgden ervoor dat de verkeersregelaars werden voorzien van hapjes en drankjes. Als dank hiervoor werden ze door de organisatie in de bloemetjes gezet.

Hieronder de eerste foto’s. Veel meer foto’s vind je via deze link in het fotoalbum.