Met CoDac fit het najaar in

Kennismaken met hardlopen of sportief wandelen? Wat aan je conditie doen, maar je weet nog niet wat?

Kijk dan eens naar het aanbod aan clinics die Loopgroep CoDac organiseert tijdens de Nationale Sportweek Coevorden

Fit het najaar in

Het komende najaar staan er bij loopgroep Codac diverse clinics en activiteiten op het programma voor zowel beginnende als gevorderde sportievelingen.

Er is voor iedereen aanbod:
“Ik train voor een bepaald doel of voor een bepaalde afstand maar zoek begeleiding.”
“Wat is eigenlijk Sportief Wandelen?”

Zaken waar je tegenaan kunt lopen. Wij helpen je en hebben onze programma’s aangepast voor jou. Onze gediplomeerde hardloop- en wandeltrainers helpen je verder. We hebben o.a. de volgende clinics op het programma staan.

De clinics van CoDac

Klik op de link van de clinics hieronder voor meer informatie

1 Sportief wandelen

Sportief Wandelen betekent stevig doorwandelen in een tempo rond de 5 tot 7 kilometer per uur. Er moet nog altijd adem overblijven om een gesprekje te voeren, en dat doen we dus ook onderweg. We lopen in een groep en passen het tempo op elkaar aan. Je bent dus nooit te snel of te langzaam!
Het is voor iedereen die aan fitheid wil werken de ideale activiteit. Door de begeleiding en verantwoorde trainingsopbouw biedt het meer dan het ‘gewone wandelen’. Tijdens de Nationale Sportweek zijn er clinics voor 65+ en voor iedereen, ’s avonds en overdag! Klik de link aan voor meer informatie.

Ervaar Sportief Wandelen

2 Hardlopen: een stapje verder

Je loopt al een tijdje voor jezelf en een rondje van 5km is inmiddels geen probleem. Je wilt graag een stapje verder maar hoe doe je dit op een verantwoorde manier zonder dat je blessures op loopt. Wij helpen je met de volgende stap.

Een volgende stap kan een 10km zijn, een halve marathon of zelfs een hele marathon. Je kunt ook een bepaald doel voor ogen hebben zoals de 15km Zevenheuvelenloop 15km, 10 mijl Dam tot Dam, 4 mijl van Groningen of gewoon lekker met een groepje hardlopers een duurloop van 10km uit kunnen lopen. Jou persoonlijke doel is onze uitdaging in de clinic 5km en meer.

Tijdens de 12 weken durende GRATIS clinic helpen wij jou ok een stap verder te komen. Na deze clinics ben je in staat op mee te lopen met de trainingen van loopgroep Codac en je doelen nog meer te verbreden.

Lees meer via de link hieronder:

Hardlopen, 5km en meer

3 Krachttrainingen

Ben je een ervaren hardloper en wil je een sterkere loper worden ? Ga dan eens met de lopers van Codac mee naar een trainigslocatie waar specifiek op kracht wordt getraind. Lees meer via de link hieronder:

Diverse krachttrainingen

4 Maatwerk

Niet gevonden wat je zocht, maar je wilt toch graag wandelen of hardlopen? Kijk dan via de link hieronder of er mogelijkheden zijn voor jou.

Maatwerk voor jou

CoDac: Dalen en Coevorden

CoDac staat voor Coevorden-Dalen combinatie en dat betekent dat de clinics soms in Coevorden en soms in Dalen zijn. Maar ze zijn er wel voor iedereen, dus meld je aan!