Meer nieuws op SamenDalen

Nog meer nieuws op SamenDalen! Dalen Zakelijk, nieuwe specials over kunst en de Roparun en een nieuwe pagina van Maatschappelijk Welzijn.

Dalen Zakelijk

We zijn gestart met het blok Dalen Zakelijk om een goede scheiding te maken tussen het het nieuws van ondernemers in Dalen en het algemene nieuws. SamenDalen zal regelmatig bedrijfsreportages plaatsen en er is ruimte voor bedrijfsnieuws. Wijnwinkel Lalie had de primeur en binnenkort volgen meer reportages. We zetten de bedrijven ook op onze sociale mediakanalen in het zonnetje. Datzelfde geldt voor het bedrijfsnieuws. Jansen&Meppelink en Venhorst Makelaardij beten het spits af. Meer informatie over plaatsing op Dalen Zakelijk kun je vinden op deze pagina.

Specials

We zijn gestart met een nieuwe Special: Kunst-ontmoetingen. Saskia Dingelstad gaat in gesprek met kunstenaars in en om Dalen. Ook de Roparun komt er weer aan! Vanaf nu  regelmatig nieuws en achtergronden en informatie over de activiteiten.

Ons Dorp: Maatschappelijk Welzijn

In het menu ‘Ons Dorp’ hebben we een pagina toegevoegd over Maatschappelijk Welzijn Coevorden, waar je kunt lezen wat ze doen en wanneer ze spreekuren hebben in Dalen.