Marianne Westerbeek wint fotowedstrijd november

De fotowedstrijd van SamenDalen is in de maand november gewonnen door Marianne Westerbeek. De jury vindt het een frisse novemberfoto, mooie sfeer, genomen op het juiste moment wat betreft de zonneschijn door de bomen, een prachtige lucht met mist op de achtergrond, een echte najaarsfoto.

Jury

De jury was zeer tevreden over de vele goede foto’s die zijn ingestuurd waarbij de herfst goed werd weergegeven. Prachtige composities met mysterieuze mist, herfstzon en schitterende luchten. Complimenten aan de fotografen voor de vele mooie inzendingen!

Winnende foto

Marianne nam de foto vlakbij haar huis, vanaf de Iemakkersteeg naar de Gluvinksweg. Ze gebruikt een camera van Fujifilm XT20. Ze vindt fotograferen een fijne hobby en ze heeft haar camera altijd bij zich als ze op pad gaat. Op Instagram plaatst ze geregeld foto’s. Ze had drie foto’s ingestuurd. Ze hoorde bij toeval van de wedstrijd op SamenDalen en vond het idee erg leuk om zo je omgeving te fotograferen. Ze verwachtte niet te winnen, maar ze zag wel dat ze met deze foto een kans had.

Prijs

Deze maand is de prijs voor de winnaar beschikbaar gesteld door Marja Duiker van Marja’s Leeratelier. Marianne kreeg van Marja een prachtige leren omslag met een notitieblok, een pen en leren slingers die met zuignapjes op het raam kunnen worden bevestigd. “Erg leuke prijs”, vindt Marianne,”heel leuk dat ik gewonnen heb en ook nog zo’n mooi cadeau heb gekregen”.

Marja’s Leeratelier

Marja vindt het heerlijk om creatief bezig te zijn en ze maakt van leer heel veel verschillende zaken. Ze maakt tassen, accessoires van leer, heuptasjes, eigenlijk alles wat ze leuk vindt. Iedere vrijdagmiddag is haar atelier aan de Luunkamp 16 geopend van 13 tot 17 uur. Ze heeft een eigen blog en plaatst geregeld foto’s van creaties op Facebook en Instagram. Ook Marja vindt de fotowedstrijd van SamenDalen een goed idee en ze is onder de indruk van de vele mooie foto’s die van ons dorp zijn gemaakt. Ze stelt graag een prijs beschikbaar. Op deze website is bij Kunstontmoetingen een interview met Marja te vinden.