Maatschappelijk Welzijn in Dalen

SamenDalen was in gesprek met de twee opbouwwerkers van Maatschappelijk Welzijn Coevorden (MWC), Annelies Kampman en Nick Weekamp, die in Dalen werkzaam zijn en bij wie u dus met veel vragen terecht kunt. Zij werken samen met bewoners, vrijwilligers, verenigingen en organisaties aan de leefbaarheid van uw buurt  en aan de gezondheid van de bewoners.

De opbouwwerkers  proberen zoveel mogelijk in de buurt aanwezig te zijn. Zij willen en kunnen u ondersteunen en stimuleren zodat u prettig kunt wonen in een gezonde omgeving.

Zij kunnen dat uiteraard niet alleen. Daarvoor zijn er bij het MWC  medewerkers die allemaal een speciale taak hebben, bijv. jeugdwerk, maatschappelijk werk enz.
Nick en Annelies zijn echter het eerste aanspreekpunt die u verder kunnen helpen. U kunt op verschillende manieren met hen in contact komen.

Spreekuren in Dalen

De opbouwwerkers van MWC houden op verschillende tijden spreekuren in Dalen.

dinsdag: Bibliotheek Dalen 14.00 uur – 15.00 uur
woensdag: Huisartsenpraktijk Dalen 15.00 uur – 16.00 uur

U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.
Wilt u liever een afspraak maken, dan kan dat natuurlijk ook. Het algemene nummer van MWC is 085-2735256. Er wordt voor gezorgd dat u teruggebeld wordt. Er kunnen ook afspraken gemaakt worden voor een gesprek bij u thuis.

Flyer in de bus

Om meer (gezichts)bekendheid in Dalen te krijgen krijgt u binnenkort een flyer in de bus en kunt u de opbouwwerkers in het dorp tegenkomen.

Dit allemaal om het leven voor u prettiger te maken.
Maak er gebruik van, ze zijn er voor u.

www.mwccoevorden.nl

info@mwccoevorden.nl
tel. 085-2735256
facebook: @MWCCoevorden

adres: van Eijbergenstraat 5
7741EL Coevorden