Maak kennis met ‘Sportief Wandelen’ bij CoDac

In de week van 16 september, organiseert Loopgroep CoDac een aantal clinics, waar iedereen die dat wil kennis kan maken met wandelen of hardlopen. Een frisse start waarmee je fit het najaar in gaat. In de wandelclinics kun je ervaren wat sportief wandelen is.

CoDac is de loopgroep (wandelen en hardlopen) voor Dalen én Coevorden en er wordt getraind en gelopen op beide locaties. Dus niet schrikken als je Coevorden ziet staan: het is voor Dalenaren én Coevordenaren.

Wat is ‘Sportief Wandelen’?

Sportief Wandelen is duidelijk anders dan een stukje wandelen. ‘Sportief Wandelen’ betekent stevig doorwandelen in een tempo rond de 5 tot 7 kilometer per uur. Maar er moet nog altijd adem overblijven om een gesprekje te voeren, en dat doen we dus ook onderweg, het is ook altijd gezellig! We lopen in een groep en passen het tempo op elkaar aan. Je bent dus nooit te snel of te langzaam.

Sportief wandelen is voor iedereen die aan fitheid wil werken de ideale activiteit. Door de begeleiding en verantwoorde trainingsopbouw draagt Sportief Wandelen meer bij aan je fitheid dan het gewone wandelen.

Meld je aan voor de kennismakingsclinics

Loopgroep CoDac biedt je aan om te ervaren wat Sportief Wandelen nu precies inhoudt. Beleef het zelf en meld je aan voor een van de gratis clinics ‘Ervaar sportief wandelen’. Aanmelden kan via de link naar het aanmeldformulier. Kies ‘Ervaar sportief wandelen’ en kies dan de clinic van je voorkeur.

De clinics worden op verschillende dagen en tijden gegeven, in Dalen en in Coevorden. Geef in de opmerkingen van het aanmeldformulier aan welke dag/tijd je voorkeur heeft.

De clinics zijn op:
Zaterdag 17 september 2022 van 10.00 uur tot 11.15 uur. Ervaar ‘Sportief Wandelen met CoDac’ voor 65+.
Startlocatie: parkeerplaats achter zwembad De Swanenburg, Coevorden.

Dinsdag 20 september 2022 van 18.15 uur tot 19.30 uur. Ervaar ‘Sportief Wandelen met CoDac’ voor alle leeftijden.
Startlocatie: parkeerplaats achter zwembad De Swanenburg, Coevorden.

Vrijdag 23 september 2022 van 14.00 uur tot 15.15 uur. Ervaar ‘Sportief Wandelen met CoDac’ voor 65+.
Startlocatie: Parkeerplaats bij Sportpark ’t Grootveld, Dalen

Najaarsprogramma CoDac

CoDac organiseert ook kennismakingsclinics voor ervaren en beginnende hardlopers. Zie de flyer hieronder voor het volledige programma.

Zie voor alle informatie de website van CoDac

.