Lockdown en onze winkels

En dan zitten we ineens in de lockdown. Sommige winkels in Dalen zoals de supermarkt, de bakker en de drogisten zijn gelukkig open, andere zijn gedeeltelijk open of juist helemaal dicht en onze horeca is al een tijd bezig met alternatieven voor hun sluiting.
We hebben bij de verschillende winkels nagevraagd wat ze nu doen en hieronder staat vermeld hoe zij in deze lastige tijd proberen toch hun klanten te bedienen. Fijn dat ze zoveel initiatieven tonen! Samen krijgen we het coronavirus eronder en ook samen helpen we onze middenstanders!

Twins Hair & Beauty

Twins Hair & Beauty is gesloten, maar ze gaan door met de verkoop van hair & beauty producten. Harma Renting vertelt dat ze er voor zorgen dat ze van 10 tot 12 ’s morgens bereikbaar zijn voor telefonische bestellingen en ook dat je online producten kunt bestellen. Denk ook aan leuke cadeaus voor met Kerst. Ze bezorgen je bestelling thuis! Hou hun Facebookpagina in de gaten https://www.facebook.com/TeamTwinsNL of kijk op Instagram: https://www.instagram.com/teamtwinsnl/ 
En alles onder het motto: koop lokaal en weet zeker dat jouw cadeau op tijd onder de kerstboom ligt!

Witvoet

De familie Witvoet zag het aankomen en is nu druk bezig via de sociale media contact te zoeken. De winkeldeur is ‘even’ gesloten, maar ze blijven supergraag helpen. In overleg is heel veel mogelijk. Ze schakelen nu maar ‘even’ over op bestellingen versturen of zelf bezorgen.
U kunt ze bereiken via:
*0524 551253
*06 21285637
*info@janwitvoet.nl
De familie Witvoet brengt de winkel zoveel mogelijk naar buiten via Facebook
*www.facebook.com/wonenjanwitvoet
*www.facebook.com/schietsportjanwitvoet

HINC

HINC, de modezaak voor dames en heren aan de Waag in Dalen biedt klanten tijdens de lockdown de mogelijkheid om online aankopen te doen. Eigenaresse Gerda Raterink geeft aan, dat klanten telefonisch en via de facebook- en instagramkanalen van de winkel hun kleding kunnen bestellen.  Er hangt een prachtige wintercollectie in de winkel, die we graag aan onze klanten willen laten zien. Daarom zijn we van plan om geregeld op Facebook en Instagram kledingsets te tonen. Ben je geïnteresseerd: stuur ons een pb, dan zoeken we naar een manier om het bij je af te leveren. Bellen, mailen of appen kan natuurlijk ook:
06-46445064
hinc@home.nl

KNUS

KNUS Dalen, de winkel voor woonaccessoires en cadeaus, helpt klanten graag bij het vinden van het juiste artikel. In overleg met de klant kan het artikel worden opgestuurd of in de directe omgeving van Dalen en Oosterhesselen worden thuisbezorgd. Contact hierover is mogelijk via info@knusdalen.nl

Bloembinderij Lubberman

Na een lobby van de brancheorganisatie mogen de bloemisten tot de kerst open zijn voor buitenverkoop. Of dat tussen kerst en oud en nieuw ook nog zo is, is de vraag. De afspraken gelden voorlopig tot de kerst. Bloembinderij Lubberman is gestart met de buitenverkoop in de vorm van een mini-kerstmarkt. Je kunt hier binnen de RIVM-richtlijnen o.a. boeketten, bloemstukken, kerststukken en kerstbomen kopen. Binnen zijn er bloemen uitgestald die op verzoek kunnen worden opgehaald door het winkelpersoneel.
Daarnaast is via de webshop alles te bestellen. De producten kunnen worden afgehaald of worden thuisbezorgd. Ook kun je bestellingen plaatsen via Facebook of Instagram. Telefoon: 0524-551443

Lalie wijn en meer

Lalie is een wijnen- en delicatessen zaak aan de Hoofdstraat 44 en kan open blijven.
De openingstijden zijn: van maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Je kunt gewoon binnenlopen, maar dan wel graag met één persoon tegelijk (en max. drie in de winkel).
Als je dat wilt kun je ook via de webshop je producten uitzoeken en bestellen. Deze kun je afhalen of ze worden thuisbezorgd. Je kunt Lalie vinden op Instagram en op Facebook. Je kunt je bestelling mailen naar info@lalie.nl, maar je kunt ook gewoon bellen om je bestelling door te geven. Telefoon: 0524 551597

Nagel Company

Nagel Company aan de Waag 13 verkoopt nu via de webshop (kerst) cadeautjes met Woodwick geurkaarsen en tafelwater. Er wordt gewerkt met speciale giftsets en je kunt telefonisch overleggen over een pakket vanaf tien euro dat dan speciaal voor die persoon wordt samengesteld. (budgetwerken)
www.nagelcompanyshop.nl
Telefoon: 06 23224091

Jodys Beauty&Visagie

De decembermaand is de drukste maand in de salon.
Het gaf ook de hoop om het jaar goed af te sluiten… ook in financieel opzicht.
Maar helaas moet Jodys Beauty&Visagie ook sluiten. Hopelijk gaat het helpen om het virus weg te ruimen.
Alles stond klaar voor deze maand, de salon versierd, presentjes voor de klanten gemaakt. Kortom, jammer en ook wel zuur dat het zo moet gaan. Maar ook begrijpelijk. Tijdens de lockdown kunnen er wel producten via de website of telefonisch worden besteld. Deze worden vervolgens bij de klant thuisbezorgd.
Als we deze lockdown door zijn, is de salon een kwart jaar dicht geweest. Hopelijk volgend jaar een mooier jaar waarin het allemaal weer kan.
Nu natuurlijk voor de mensen veel rustigere feestdagen zonder de stress dat er nog van alles moet. Fijne dagen voor allen gewenst!!

Kappers Anno Nu

Everlien van Faassen van Kappers Anno Nu aan De Waag zag de sluiting wel aankomen. Normaal zijn kapsalons op maandag dicht. Om zoveel mogelijk klanten te helpen is ze maandagmorgen opengegaan. De drie kapsters hebben tot 12.00 uur ’s nachts doorgewerkt. Dat werd erg gewaardeerd.
Men kan telefonisch (06 46221664 of 0524 820238) of online producten bestellen, zoals verfsetjes en verzorgingsproducten. Ook is het mogelijk cadeaubonnen te bestellen. Deze worden feestelijk verpakt! Alles wordt dan thuisbezorgd. Op Facebook en Instagram kan men precies lezen wat allemaal mogelijk is.