Lelie van Dalen

De “Lelie van Dalen” wordt 11 x per jaaruitgegeven. Elke maand (behalve augustus) wordt de editie gratis huis-aan-huis bezorgd bij alle huisadressen in Dalen, Wachtum, Dalerveen en Stieltjeskanaal in een oplage van 2000 ex.

Belangrijk: Als u een sticker op uw brievenbus heeft geplakt van NEE-JA of NEE-NEE loopt u het risico dat u de Lelie van Dalen niet bezorgd krijgt! – In dat geval kunt u (vanaf bovengenoemde verschijningsdatum) altijd een exemplaar afhalen uit de winkel van Drogisterij Annico, De Waag te Dalen. Het is mogelijk maandelijks een exemplaar van de Lelie van Dalen per post toegezonden te krijgen. Over de mogelijkheden en kosten kunt u een aanvraag aan ons mailen via info@edoprint.nl

 

 

HEEFT U IETS TE MELDEN ?

Heeft u, namens uw vereniging of andere vrijwilligersorganisatie, iets te melden in de “Lelie van Dalen”? Uw tekst mag u altijd mailen aan: info@edoprint.nl – Ingezonden teksten worden door de redactie geselecteerd op geschikheid voor de Lelie… De redactie behoudt zich het recht aangeleverde tekst aan te passen, in te korten of te weigeren. Aangeleverde tekst moet voorzien van naam van de schrijver/inzender.

Archief oude edities

Zie Dalen.nu

Bron: Dalen.nu