LED verlichting vv Dalen opgeleverd

Bij de vv Dalen zijn in het afgelopen jaar de velden 2 en 3 compleet gerenoveerd. Zo is er naast het benodigde grondwerk onder andere drainage aangebracht en zijn de velden van lava – O2 toplaag – voorzien.  De velden 1 en 4 zijn dit jaar aan de beurt.

Verder is recent de energiezuinige LED-sportveldverlichting op de Velden 1, 2 en 3 opgeleverd.

Flinke lichtopbrengst

Op basis van gehanteerde lichtnormen (KNVB II en III) zijn op Veld 1 (hoofdveld) 6 masten geplaatst met 12 armaturen met een lichtopbrengst van 200 Lux (wedstrijdverlichting).

Op Veld 2 zijn op de 6 bestaande masten 6 armaturen met een lichtopbrengst van 75 Lux aangebracht en op Veld 3 staan 6 nieuwe masten eveneens met een lichtopbrengst van 75 Lux.

De bedieningsunits voor de 3 velden, waarbij de verlichting per vak op het veld kan worden aangestuurd, is in de kaartverkoop ruimte aangebracht.

Kwaliteitsimpuls gemeente Coevorden

De gemeente Coevorden heeft in het kader van de kwaliteitsimpuls voor de buitensport- accommodaties de benodigde middelen beschikbaar gesteld. Zodoende kunnen deze weer 20 jaar vooruit.

De vv Dalen is de gemeente Coevorden erkentelijk voor deze duurzaamheidsimpuls en daarnaast bijzonder trots op de gerealiseerde voorzieningen.