Kunst en creativiteit op de Vrijetijdsmarkt

Woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur is iedereen van harte welkom op de vrijetijdsmarkt, georganiseerd door Dorpsbelangen Dalen.
Alle mogelijke Daler organisaties laten hier zien wat je komend winterseizoen kunt doen om te leren, te bewegen en mensen te ontmoeten en gezellige dingen te doen.

Ook de creatieve kant komt aan bod. Je kunt inspiratie opdoen en kijken wat er in het dorp te doen is aan creatieve cursussen en workshops. Misschien zit er wat voor je tussen!

Hoe ziet de tafel Brigitta van Hilst eruit?

We spraken met Brigitta van Hilst, die een atelier heeft aan de Hoofdstraat. “Ik heb me aangemeld voor de vrijetijdsmarkt omdat ik graag wat meer bekend wil worden in Dalen”. Ze zorgt voor een mooie aankleding van haar tafel met creatieve werkstukken, die een indruk geven van haar aanbod. “En dan natuurlijk voor je tafel gaan staan om met iedereen in gesprek te gaan, dat is het belangrijkste.”

Ook in gesprek met kunstenaars uit de buurt?

Kom dan naar de Vrijetijdsmarkt in De Weme op woensdag 18 oktober tussen 19.30 en 21.30 uur. De toegang is gratis en wij zorgen voor koffie en thee.