Kom naar de seizoensafsluiting!

Dalen 1 speelt op zondag 29 mei de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Tijdens deze dag zijn er leuke activiteiten op het sportpark, zoals een springkussen voor de kinderen en muziek van Pure Sound. Ook treedt zanger Harry Snijders om 16.00 uur op. Bijzonder is dat tijdens een speciale sponsorbrunch hoofdsponsor Autobedrijf Hoiting in het zonnetje wordt gezet vanwege het 100-jarig bestaan van het familiebedrijf.

Sponsorbrunch


VV Dalen heeft voor de sponsorbrunch alle sponsoren uitgenodigd om stil te staan bij het jubileum van Autobedrijf Hoiting. Hoiting is van oudsher een trouwe sponsor van VV Dalen en ook alweer tien jaar één van de hoofdsponsoren. Het bedrijf is zeer betrokken bij de vereniging en als dank daarvoor organiseert VV Dalen deze sponsorbrunch. De brunch start om 12.00 uur.

Feestelijk


Om 14.00 uur speelt Dalen 1 tegen LAC Frisia 1883. De ploeg uit Leeuwarden staat op dit moment op de vierde plaats, Dalen staat op de derde plaats. Het belooft een spannende pot te worden! Om Dalen 1 extra te supporten, lopen de jongste spelers van JO-7 samen met de spelers van beide teams het veld op voorafgaand aan de wedstrijd. Na de wedstrijd sluiten we het seizoen feestelijk af met muziek. En alle kinderen kunnen springen op een springkussen. Het wordt een gezellige dag dus kom allemaal!