Klusochtend vv Dalen groot succes

Afgelopen zaterdag was er een klusochtend op het sportpark. Maar liefst 35 vrijwilligers hadden zich aangemeld om de handen uit de mouwen te steken. Jong en oud, man en vrouw, iedereen was aanwezig.

De kleedkamers kregen een professionele en zeer grondige schoonmaakbeurt, de lampen werden vervangen, het ballenhok werd opgeruimd en zo kunnen we nog wel even doorgaan.
Ook ging een grote groep mannen naar buiten om daar een aantal grote klussen te doen. Regen en harde wind? Daar lieten de stoere vrijwilligers zich echt niet door afleiden. Stug werd er hard doorgewerkt.

Uiteraard werd er ook goed aan de inwendige mens gedacht. En zo liep de ochtend soepel over naar de middag. De klusochtend werd eigenlijk een klusdag.

Mooi om te zien dat zoveel vrijwilligers met alle plezier een dag aan het werk zijn. En uiteraard hebben we allemaal hetzelfde doel: zorgen dat alles, zowel binnen als buiten, er spic en span uitziet bij vv Dalen. Afgesproken is wel om hier op korte termijn weer een vervolg aan te geven.

Conclusie was dat het een mooie en gezellige dag was waarop hard gewerkt is. Iets waar we trots op kunnen zijn bij vv Dalen!

In de fotogalerij op de website van vv Dalen zijn meer foto’s te zien van deze activiteit.