Kinderkoor Dalen stopt activiteiten

Na 10 jaar Kinderkoor Dalen stoppen de initiatiefnemers met activiteiten. Er zijn nog steeds enthousiaste ouders en kinderen. Dus de vraag ligt er ook: wie wil ze opvolgen?

Stille periode

Eindelijk weer bericht over ons kinderkoor na lange tijd van stilte vanwege de corona-situatie. De coronamaatregelen zijn versoepeld, het schooljaar is weer gestart en in aansluiting daarop start in oktober dan ook altijd het kinderkoor weer. Dit jaar is dat echter anders… niet vanwege corona, maar om een andere reden… wij hebben helaas besloten te stoppen met het kinderkoor.  

Dit is een lastige beslissing na 10 jaar kinderkoor… De ‘coronastop’ heeft bij ons gezorgd voor een terugblik en daarmee afronding en de conclusie dat we inmiddels in een andere fase zijn beland, waarbij andere beslissingen horen. Helaas ook deze beslissing. 

Dank aan iedereen

Wij hebben de afgelopen jaren met veel plezier samen het kinderkoor verzorgd. Wat hebben we genoten van het plezier van de kinderen en wat kijken we met trots terug op alle optredens en hoogtepunten, zoals onze eigen videoclip en ons eigen kerstconcert en natuurlijk niet te vergeten de jaarafsluitingsfeesten. Hartelijk dank aan alle kinderen voor hun enthousiasme en dank aan alle ouders voor hun support! Wat hebben we in die jaren samen veel moois neergezet! 

Wie wil het kinderkoor voortzetten?

Geen kinderkoor in het dorp vinden wij een gemis. Het kinderkoor lijkt immers een begrip in het dorp te zijn geworden en uit de vele vragen van ouders en kinderen in de afgelopen periode maken wij op dat het enthousiasme zeker is blijven bestaan. Wij voelen ons erg betrokken bij en verantwoordelijk voor het voortbestaan van het kinderkoor en zoeken daarom opvolging!
Dus wil jij (alleen of samen met anderen) kinderkoor oppakken (met vrijheid voor eigen invulling), laat het ons weten via kinderkoordalen@hotmail.com. Ook bij twijfel, schroom niet… indien gewenst, helpen wij graag. Kennis of ervaring is niet nodig en de middelen zijn voorhanden. Heb je nou zelf geen interesse, help ons dan met zoeken en zegt het voort!     

Met vriendelijke groet en hopelijk tot ziens,
Gerny Snippe & Dianne Zandbergen