Kerststerren-actie Speeltuinen Dalen

De Werkgroep Speeltuinen Dalen organiseert samen met Bloemisterij Lubberman een Kerststerren-actie om de plannen voor de nieuwe speeltuinen te financieren.

Kerststerren

Nog even en het is alweer kerst !
U kunt vanaf nu tot en met 6 december bij ons Kerststerren bestellen. Meedoen? Stuur een e-mail, met uw naam, adresgegevens en telefoonnummer naar speeltuindalen@gmail.com.

Graag willen wij u vragen vooraf te betalen, bij opgave. Op zaterdag 12 december worden de kerststerren tussen 10.00-16.00 uur bij u thuis bezorgd. U kunt ze ook afhalen tussen 12.00 uur en 18.00 uur aan de Kolkakkers 15.
Eén kerstster kost € 6,- en voor 2 kerststerren betaalt u € 10.-.

Donateursactie succesvol

In oktober is de werkgroep Speeltuinen Dalen het hele dorp rond geweest om donateurs te werven. En met een fantastisch resultaat! Op dit moment heeft de werkgroep al voor €3000,- aan jaarlijkse donateurbijdragen binnengehaald en verder een bedrag van € 715,- aan eenmalige bijdragen. De briefjes blijven nog binnenkomen!
Ook u kunt uw donateursbriefje nog in de brievenbus doen of u aanmelden via de mail: speeltuindalen@gmail.com. De werkgroep Speeltuinen Dalen is erg blij met de steun vanuit het dorp!

Crowdfunding gestart

Voor iedereen die geen donateur wil worden maar de aanleg van de speeltuinen wel wil steunen hebben we goed nieuws. Via de crowdfundingsite DoneerDoel Speeltuinen Dalen kunt u een eenmalige bijdrage geven.

We hopen ook hier op een mooi bedrag!

Kijk voor meer informatie op onze pagina op SamenDalen, op onze Facebookpagina
of op instagram.