Kerstfilm dorpskerk Dalen

De normaal te verwachten drukte maakt het niet mogelijk om op kerstavond een dienst in onze kerk te houden. Om toch iedereen de kans te geven op kerstavond (of later) die verbinding mee te maken, wordt er een film gemaakt die iedereen via onze website kan bekijken en meebeleven. Natuurlijk deels in de dorpskerk met het kerstevangelie, orgel en andere muziek en zang. We willen ook beelden uit onze omgeving, mooie plekjes die een kerstsfeer uitstralen in onze dorpen, hierin opnemen. We hopen dat we op deze manier toch op kerstavond een verbinding met elkaar kunnen bewerkstelligen.

Medewerking zal onder andere worden verleend door:

Peter den Braanker, kinderen van de zondagschool, jeugd van de catechisatie, Geert Meendering- orgel en piano, Greetje Pos- dwarsfluit, Frans De Boer- zang en een afvaardiging van De Breiberger muzikanten.
Het geheel kan dan via onze kerkzender (www.dorpskerkdalen.nl) vanaf 24 december 17.00 uur worden afgeluisterd op een door u zelf te kiezen tijdstip. Via posters bij winkels in Dalen, Wachtum en Dalerveen zullen we u hier ook op attenderen. En vanzelfsprekend via onze website www.dorpskerkdalen.nl.

Eerste kerstdag is er wel een dienst in onze kerk, normaal om 10.00 uur, met medewerking van Lammy van Urk en Sjouke van der Veen. En dan hebben we, mocht de belangstelling te groot worden, ( maximaal 30 mensen in de kerk) ‘De Weme’ als extra ruimte ingezet. We zullen hier een scherm opzetten en de ruimte in kerstsfeer aankleden zodat ook hier mensen de dienst kunnen mee vieren. Vanzelfsprekend zal ook deze dienst normaal via de kerkzender worden uitgezonden.

Fijne kerstdagen en een zeer gezond en voorspoedig 2021 gewenst!

bron: Dalen.nu