Kerstavond VrouwenvanNu

Dinsdag 13 december heeft Vrouwen van NU, afdeling Dalen, haar kerstavond gevierd bij restaurant de Baander.

De kerstavond wordt bij onze vereniging ieder jaar door een andere contactdame met ‘haar dames’ georganiseerd en de leden worden telkens weer verrast met een fantastische avond. Dit jaar werd de kerstavond georganiseerd door Sophie, Annie, Rika, Jannie, Jantje en Hennie.

Annie heette de leden welkom, de opkomst was fantastisch. Er hadden zich maar liefst 98 leden opgegeven. Na de opening was er een samenzang met ‘De Herdertjes lagen bij Nachte’. Vervolgens heeft Jannie het gedicht “Waorum praat ze van vrede” voorgedragen.

Kerstkoor, lekker eten en het kerstverhaal

Ook heeft ons kerstkoor, onder leiding van dirigent Gerny Snippe, vanavond twee blokjes van ieder vier prachtige nummers verzorgd. Het kerstkoor zong niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Drents, Duits en Engels. Dit waren, als gebruikelijk, twee fantastische optredens.
De leden werden verrast met een goed verzorgde koffietafel. Deze was in buffetvorm en we konden de bordjes vullen met lekkere broodjes, heerlijk beleg, salade en een warm kroketje. Iedereen heeft er erg van genoten.
Na de pauze, met een drankje en tijd om gezellig te kletsen, werd het kerstverhaal, Het Kerstkind, door Rika voorgelezen. Een prachtig verhaal en helemaal van deze tijd.

De avond ging verder met een tweede pauze, waarin gesmuld werd van advocaat met slagroom en natuurlijk andere lekkere drankjes.
Vervolgens sloot Annie de avond af met het gedicht ‘geboorte van kindje Jezus’.

Het bestuur bedankte de kerstcommissie voor het verzorgen van deze prachtige en waardevolle avond!
Meer informatie via deze link https://vrouwenvannu.nl/dalen