Kantinebeheerder sportpark gezocht!

Het is zaterdagmorgen. Je opent de kantine, zet de muziek aan en maakt de bar netjes. Daar komt de eerste bezoeker aan! Je schenkt een kopje koffie in, maakt een praatje en helpt ondertussen ouders op weg die voor het eerst kantinedienst draaien. De eerste jeugdspelers komen van het veld. Enthousiast vertellen ze hoe hun wedstrijd is gegaan. Of je ook een mop wilt horen? Graag! Spreekt jou dit aan en ben je achttien jaar of ouder? Lees dan verder want VV Dalen zoekt een kantinebeheerder! Iedereen is welkom! Ook als je op dit moment geen relatie met één van de sportverenigingen op ’t Grootveld hebt.

Hart van het sportpark
De kantine is het hart van alle sportverenigingen die gebruik maken van sportpark ’t Grootveld. Het is dé plek waar sporters, supporters, sponsoren en vrijwilligers elkaar ontmoeten. De voetbalvereniging voert namens alle verenigingen het kantinebeheer uit. Als kantinebeheerder heb jij de leiding over de kantine. Samen met leden en ouders die zijn ingedeeld voor de kantinedienst voorzie jij alle bezoekers van een hapje en een drankje.

Versterking
Het team van kantinebeheer is op zoek naar versterking. Het gaat met name om de dinsdagavond, de donderdagavond, de zaterdagmorgen en de zaterdagmiddag. Af en toe ook op de zondag. Uiteraard verwachten we niet van jou dat je op al deze momenten beschikbaar bent. Alles gaat in overleg en je kunt zelf aangeven wanneer het jou past om in de kantine te staan. Ook als je wel een dagdeel voor jouw rekening wilt nemen, maar niet iedere week beschikbaar bent, horen we graag van jou.

Vergoeding
Buiten dat je er veel gezelligheid en waardering voor terugkrijgt, staat hier ook een financiële vergoeding tegenover. Op basis van het aantal ingezette uren ontvang je een vrijwilligersvergoeding.

Meer weten?
Wil je meer weten? Lees dan het interview met Lisa Smits, één van onze kantinebeheerders via deze link https://vvdalen.nl/de-twaalfde-man-vrouw-lisa-smits/

Ook kun je voor meer informatie contact met ons opnemen via e-mail: vrijwilligers@vvdalen.nl. Ben je overtuigd en wil je je aanmelden? Ook dat kan via dit mailadres. Ken je iemand die onze nieuwe kantinebeheerder zou kunnen zijn? Tippen mag uiteraard (graag zelfs)!