Jordy Boer vertrekt bij DSC’65

DSC’65 en Jordy Boer gaan beide na het huidige seizoen op zoek naar een nieuwe uitdaging. Na liefst vijf seizoenen nemen de voetbalvereniging uit Dalerveen en de jonge oefenmeester uit Dalen in goede samenspraak afscheid van elkaar. Het betekent dat DSC’65 op zoek gaat naar een nieuwe hoofdtrainer.

Prettig persoon en ambitieuze oefenmeester

Voorzitter Bert Galema van DSC’65 roemt Boer. “Er zijn niet veel trainers die vijf seizoenen bij dezelfde club actief zijn. We hebben Jordy leren kennen als een prettig persoon en een actieve en ambitieuze oefenmeester. We gunnen hem dan ook een mooie stap naar een nieuwe club om daar zijn ambities verder na te jagen.”

Fijne club

Trainer Jordy Boer kijkt uit naar een nieuwe vereniging en heeft mooie woorden over voor de bloeiende dorpsvereniging uit Dalerveen. “DSC’65 is een hele warme vereniging. Ik ben de club dankbaar voor de kansen die ik als jonge trainer heb gekregen. Vanaf het begin heb ik me er thuis gevoeld. En dat gevoel is er nog steeds. Hopelijk kunnen we de mooie jaren bekronen met promotie terug naar de vierde klasse.”

DSC’65 komt momenteel uit in de vijfde klasse, nadat het jaren achtereen in de vierde klasse verbleef. Het vlaggenschip van de club beschikt over een mooie mix tussen ervaren spelers en jong talent. De enthousiaste en gedreven groep doet dit seizoen mee om de bovenste plekken en wil niets liever dan promoveren.

Nieuwe trainer gezocht

De vereniging wil graag opnieuw stabiel meedoen in de vierde klasse en zoekt daarvoor een enthousiaste en gedreven trainer.

Wie interesse heeft in de vacature kan zich melden via info@dsc65.nl.