Jan Zwiers opent Daler vestiging Comcept en Villa 5

Stiekem werkten ze er al een paar maanden, maar vandaag werd de nieuwe vestiging van COMcept en Villa 5 dan toch echt officieel geopend. Zo’n 40 genodigden zagen hoe wethouder Jan Zwiers het prachtige pand aan de Hoofdstraat officieel opende door het touwtje met de bedrijfsnamen door te knippen. Een spannende actie, grapte Jan Zwiers: “Ik knip liever geen lintjes door, maar dit touwtje kon nog net.”

Op de foto knipt wethouder Jan Zwiers samen met Jante Oosting, eigenaar van Comcept, het "lint" door."

Na de inleidende woorden van eigenaren Jante Oosting en Marcel van Dijk en een mooie speech van Jan Zwiers, vertelde Geeke Snijders kort wat over de geschiedenis van het monumentale pandje op Hoofdstraat 47. Daarna verspreidden de gasten zich door de mooie achtertuin om kennis te maken met elkaar en met de medewerkers van de beide bedrijven. Met drankjes en hapjes was het nog tot laat in de middag gezellig!

Dichtbij opdrachtgevers

De keuze voor Dalen is niet toevallig. COMcept en Villa 5 vinden het belangrijk om dicht bij opdrachtgevers te zitten. Daarom bedienen ze vanuit hun vestiging in Ommen West-Overijssel en de Veluwe, vanuit Enschede richten ze zich op klanten in Twente en de Achterhoek, en vanaf nu kunnen ze vanuit Dalen Drenthe en Groningen gaan veroveren. Dat gaat ze lukken, dat kon je al voelen aan de vibe die er vanmiddag in de tuin hing!

Officiele opening van vestiging in Dalen van Villa 5 en COMcept

Wil je meer weten over COMcept en Villa 5? Lees dan ook het persbericht over de opening. Contact opnemen kan natuurlijk ook, beide bedrijven vind je in het overzicht van alle organisaties in Dalen.

Meer foto’s van de opening zijn te vinden in het fotoalbum.