Interactieve voorstelling de Hofpoort

Met dank aan Ready4IT biedt Theater Hofpoort een unieke interactieve thuisvoorstelling voor kinderen aan. Nu het theater gesloten is, kun je toch met het hele gezin thuis genieten en meedoen met de voorstelling Aadje Piraatje door Ton Meijer!

Interactieve voorstelling

Na boeking krijgt iedereen informatie over hoe je om 14.00 of 16.00 uur kunt inloggen en genieten van het sinterklaasfeest met Aadje Piraatje en meesterverteller Ton Meijer. Het is een interactieve voorstelling: Ton en de kijkers horen en zien elkaar. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar, maar natuurlijk kan iedereen meekijken.

Samen gaan jullie het avontuur van Aadje beleven die het schip van Sinterklaas ziet aankomen in de verte. Aadje is natuurlijk niet bang voor Sinterklaas, maar de andere piraten vinden het wel spannend dat nu hún schip door dat van Sinterklaas geënterd wordt. Natuurlijk gaan we ook zingen en mag je meedoen. En misschien ben je zelf wel verkleed als piraat?

Goodiebag inclusief kleurplaat

Een familieticket kan worden geboekt via de website van Theater Hofpoort. Een ticket kost 14 euro, inclusief reserveringskosten én een goodiebag, vooraf op te halen bij The ReadShop aan de Friesestraat in Coevorden. In de goodiebag zit een kleurplaat. Degene, die de allermooiste kleurplaat maakt, krijgt een prentenboek van Aadje Piraatje van The ReadShop.