Informatiepunt Dalen op De Waag

Sinds begin van deze week staat er een gloednieuw informatiebord op De Waag: het Informatiepunt Dalen. Dorpsbelangen Dalen heeft het initiatief genomen voor een bord met informatie voor bezoekers aan het dorp, zoals overnachten, eten en drinken, winkels en galerieën, bezienswaardigheden, en wandel- en fietsroutes. Nieuws, agenda en belangrijke telefoonnummers ontbreken uiteraard ook niet.

Je kunt de informatie bekijken door met je telefoon de QR-code te scannen. Met de code krijg je informatie op je telefoon zoals je die vindt op SamenDalen.

Veel bijdragen

Een groot aantal mensen heeft eraan bijgedragen dat het informatiebord er kwam. Dorpsbelangen en de werkgroep SamenDalen hebben het concept ontwikkeld, de fotografen waren betrokken. Voor het plaatsen van het bord zijn de mannen van Dorpsbelangen flink in de weer geweest.
Op de achtergrond hadden Leo en Zwanet Sens vanuit hun grote betrokkenheid bij het dorp een belangrijke rol.

Ontwerp

Het ontwerp is van Grafisch Ontwerpbureau Vormzinnig in Oosterhesselen. Voor het bord zijn de kleuren gebruikt van de logo’s van Dorpsbelangen Dalen en SamenDalen. De fotografen van SamenDalen hebben de foto’s aangeleverd.

De kleuren zijn ook aan de achterkant doorgevoerd, zodat het bord meteen opvalt. Op de achterzijde is een luchtfoto van het dorp verwerkt.

Wat staat er op?

Voor elk onderwerp staat er een aparte QR-code op het bord. De QR-code verwijst naar een groep organisaties of naar een pagina op SamenDalen.

(Let op dat de QR-codes op deze afbeelding niet werken. Download daarvoor de pdf via de knop onderaan de pagina)

Klopt alles?

We hebben de site de afgelopen tijd nog uitgebreid gecontroleerd. Maar toch: als er informatie tussen staat die niet helemaal juist is, laat dat ons dan weten via de mail!

De organisaties en bedrijven in de links hieronder zijn via het bord te bekijken. We horen graag van de ondernemers of hier nog zaken moeten worden aangepast.

Winkels

Eten en drinken

Kunst en Galerieën

Overnachten

Het Informatiebord Dalen is mede tot stand gekomen met financiële ondersteuning van de gemeente Coevorden.

Download pdf Informatiebord Dalen