Informatieavond nieuwe spelregels vv Dalen

 

Sinds de start van het nieuwe seizoen zijn er een aantal nieuwe spelregels van toepassing in het voetbal. Dat is voor de scheidsrechter en spelers best wel even wennen.

Om te zorgen dat iedereen de nieuwe spelregels kent, organiseert de scheidsrechterscommissie van de vv Dalen op dinsdag 22 oktober van 19.55 –  21.30 uur een informatieavond in de kantine op ’t Grootveld.
Op deze avond komt oud-assistent-scheidsrechter Rob Langeland, thans assistent in het Betaalde Voetbal, de spelregels uitleggen.
Verder zal Langeland – geboren en getogen in Dalen – de bezoekers meenemen achter de schermen van de VAR (Video Assistent Referee) en zal hij met hen een aantal interessante wedstrijdbeelden bespreken.

Niet alleen bedoeld voor scheidsrechters

De informatieavond is zeker niet alleen bedoeld voor clubscheidsrechters. Ook voor degenen die niet fluiten is het belangrijk om kennis te nemen van de nieuwe spelregels.  Daarom worden alle scheidsrechters, leiders, trainers, spelers, speelsters, ouders en andere geïnteresseerde clubleden van vv Dalen uitgenodigd om de informatieavond bij te wonen.