Inbraakpreventie: wat kan ik er zelf aan doen?

Onder dit motto nodigt het bestuur van MFC De Spinde iedereen uit voor een avond over inbraakpreventie.

De bijeenkomst vindt nu plaats – i.p.v. de door omstandigheden geannuleerde datum 31 januari- op maandag 16 maart om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur.

De Spinde heeft twee interessante sprekers uitgenodigd:
Evert Jansen, ex-inbreker en nu werkzaam als preventie-specialist
Paul Dijkstra, wijkagent in Dalen

Evert Jansen [56 jaar] was jarenlang verslaafd, zat op het verkeerde pad en heeft hierdoor regelmatig in de gevangenis gezeten. Evert is na een opname in een verslavingskliniek op het rechte pad gekomen en is nu werkzaam als preventie-specialist. Hij kent de ‘kneepjes van het vak’ en heeft meegewerkt aan verschillende tv-programma’s.

Wijkagent Paul Dijkstra zal een toelichting geven op inbraakpreventie en hij gaat in op een aantal actuele zaken in Dalen. 

Het programma van 16 maart is als volgt:

  • Inloop vanaf 19:00 uur
  • 19:30 uur: Evert Jansen geeft inleiding over zijn ervaringen en tips over situaties die hij eerder die dag in Dalen heeft aangetroffen. 
  • 20:15 uur pauze met koffie en koek/cake
  • 20:30 uur:  Paul Dijkstra geeft tips en gaat in op ervaringen in Dalen. 
  • 21:15 uur Vragen, discussie. 

Vooraf aanmelden

Om te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen is het noodzakelijk dat u zich vooraf opgeeft. Dit kan uitsluitend via mail.  Opgeven kan tot en met donderdag 12 maart 2020.

Wilt u daarbij aangeven met hoeveel personen u komt en op welk telefoonnummer u bereikbaar bent? We hebben op deze avond  plaats voor maximaal 80 personen en vol=vol.

De entree voor deze voorlichtingsavond bedraagt € 5,- per persoon, contant te betalen bij binnenkomst. Een kopje koffie/thee + koek/cake is hierbij inbegrepen. 

Het bestuur MFC De Spinde ontmoet u graag op 16 maart aanstaande!