Hoofdsponsor Hoiting viert 100-jarig jubileum samen met VV Dalen


Hoofdsponsor Autobedrijf J. Hoiting van VV Dalen werd op zondag 29 mei verrast met een nieuw uittenue van Dalen 1. Dit nieuwe tenue is speciaal ontworpen vanwege het 100-jarig bestaan van het familiebedrijf. Op het tenue staat dit jubileum vermeld. Dalen 1 droeg dit tenue tijdens de wedstrijd, met succes! LAC Frisia werd in eigen huis met 1-0 verslagen waarmee het behalen van de nacompetitie veilig is gesteld.

Sponsorbrunch


Voorafgaand aan deze laatste reguliere thuiswedstrijd van Dalen 1 was er een speciale brunch voor alle sponsoren. Voorzitter Martijn Heerkes: “Dank aan alle sponsoren omdat ze in Coronatijd de voetbalvereniging trouw bleven. We zijn heel erg blij met deze steun!” Daarna was het woord aan René Brand, voorzitter van de commerciële commissie. Hij blikte terug op 100 jaar Hoiting en tien jaar hoofdsponsorschap van VV Dalen. “Met name de betrokkenheid van de familie bij de samenleving en bij de voetbalvereniging is tekenend voor dit bedrijf. Als dank daarvoor hebben we een speciaal tenue laten maken vanwege het 100-jarig bestaan. In goud uiteraard.” Ook de selectie van Dalen 1 had een verrassing in petto voor eigenaren Johan en Inge de Ridder-Hoiting. Aanvoerder Tijmen Venhorst: “Ook wij zijn natuurlijk erg blij met jullie support. Daarom bieden we jullie graag deze barbecue aan.”

Overdonderd


Johan en Inge waren overdonderd door alle cadeaus. Johan: “We vinden het super dat jullie dit zo doen. En we vinden het heel bijzonder dat de selectie vanmiddag in de shirts gaat spelen. Het sponsorschap hebben we in de afgelopen tien jaar met heel veel plezier gedaan. Het is eigenlijk heel natuurlijk gegaan allemaal. We vinden alle belangstelling voor ons jubileum geweldig. Geniet van deze mooie dag allemaal!”Zie voor meer foto’s van de sponsorbrunch: Sponsorlunch – 100 jaar Hoiting | Flickr.