Hoiting en De Baander adopteren hele prestatietak VV Dalen

Sponsoren Autobedrijf J. Hoiting en Restaurant De Baander hebben ook het tweede team van Voetbalvereniging Dalen voorzien van mooie tassen en presentatiepakken. Deze trouwe sponsoren voorzagen dit jaar Dalen 1 al van nieuwe wedstrijdtenues, presentatiepakken en voetbaltassen. Omdat Dalen 1 en 2 één selectie vormen, vinden eigenaren Johan de Ridder en Erik Esschendal het belangrijk dat ook Dalen 2 er representatief bijloopt.

Eén grote selectie


Sinds dit seizoen is de prestatietak van onze vereniging één grote selectie. Dus geen gescheiden groepen meer, maar één grote groep spelers die prestatievoetbal speelt en waaruit wekelijks de teams van Dalen 1 en 2 worden samengesteld. Daarom heeft de vereniging besloten om ook het tweede team van Dalen op een hoger niveau te kunnen laten trainen, aangezien zij net als de JO-19 erg belangrijk zijn voor de aanvulling op Dalen 1.

Toejuichen


Omdat tegelijkertijd Café/Restaurant Cornelis met ingang van dit seizoen stopte als sponsor van Dalen 2 besloten Johan de Ridder (Hoiting) en Erik Esschendal (De Baander) dat zij het beleid van de vereniging ook door wilden trekken wat betreft de presentatie van Dalen 2. De Ridder en Esschendal: “Wij juichen dit nieuwe beleid erg toe omdat we denken dat dit een goede manier is om ook de spelers van Dalen 2 zich goed te kunnen laten ontwikkelen. Hierdoor is er minder niveauverschil tussen het eerste en het tweede. Tegelijkertijd vinden we ook dat als er één grote selectie is, je er ook voor moet zorgen dat de nummer 38 van die groep er net zo netjes bijloopt als de nummer 1. Vandaar dat we besloten om ook de spelers die doorgaans in Dalen 2 uitkomen, te voorzien van mooie tassen en presentatiepakken.”

Unicum


En daarmee werden Autobedrijf Hoiting en Restaurant De Baander dus officieel de sponsors van de gehele prestatietak van onze vereniging. Een unicum in de historie van de club en eentje waar we uiteraard erg dankbaar voor zijn. Deze sponsoren zorgen er op deze manier namelijk voor dat het beleid dat we als club op papier bedenken, ook tastbaar wordt voor zowel de spelers als de buitenwacht.

Mooi signaal
Ook voorzitter Martijn Heerkes is er erg blij mee: “Ik denk dat dit een mooi signaal is naar de spelers van Dalen 2. We waarderen hun inzet en ze zijn volwaardig onderdeel van de selectie. Autobedrijf Hoiting en Restaurant De Baander waren al grote sponsoren. Dat zij nu hebben besloten dit nog verder uit te breiden en nu dus de gehele prestatie-afdeling van onze club te sponsoren, sterkt dat gevoel hopelijk alleen maar verder bij de spelers. Top dus!”