Glasvezel: hoe zat het ook alweer….

Gratis? Ja, echt gratis!

Begin dit jaar hebben we meer dan 30 informatieavonden gehouden en vele malen zoveel inloopmomenten. We vonden en vinden het belangrijk dat u een weloverwogen keuze voor glasvezel maakt en dat kan alleen als u over zoveel mogelijk informatie beschikt. Daarom is ook destijds ons magazine De Groene Glasvezel bij iedereen in de brievenbus geploft.

Vragen staat vrij

Bij onze helpdesk komen regelmatig vragen binnen waaruit blijkt dat de informatie die we begin dit jaar op verschillende manieren verspreid hebben, wat is weggezakt. En niet iedereen zal in de gelegenheid zijn geweest om een informatieavond bij te wonen, of stond bij de deur en kon niet meer naar binnen omdat het zo druk was! Daarom herhalen we in onze blogs af en toe een stukje basisinformatie.

Kosten

Laten we maar eens beginnen met het kostenplaatje. Wat kost de glasvezelaansluiting u? Dat weet waarschijnlijk bijna iedereen: niets!

Meedoen is gratis

Laat gewoon de aansluiting tijdens de aanleg gratis monteren, als de aannemer de hele buurt aansluit, dat is wel zo makkelijk. Heeft u ook een abonnement afgesloten, dat is nog beter! Maar dan betaalt u uiteraard wel de maandelijkse kosten die de provider rekent voor de diensten die u afneemt.

Nu meedoen verreweg het handigst

Meteen tijdens de aanleg meedoen, het kastje in uw woning laten monteren en een abonnement nemen, is dus verreweg het handigst. Wilt u pas later een abonnement laten ingaan? Dat kan ook, u kunt bij al onze providers een uitgesteld abonnement afsluiten. Dat uitstel moet dan natuurlijk wel binnen de perken blijven, de provider wil niet 5 jaar op u wachten, maar 1 jaar wel.

Kiezen is moeilijk

Heeft u geen idee wie of wat u moet kiezen? Onze vrijwilligers helpen u graag! Neemt u in dat geval even contact op met onze helpdesk. U kunt bellen met 0524-74 00 14 of mailen.

Wanneer kunt u bellen? Elke werkdag van 9:00 tot 13:00 uur. Er is altijd maar 1 vrijwilliger tegelijk beschikbaar, dus als het druk is, kan het zijn dat u alleen een voicemail in kunt spreken. Mailen kan naar info@glasvezelzuidenveld.nl

Foto Magazine De Groene Glasvezel

Logo Glasvezel Zuidenveld

Bron: Glasvezel Zuidenveld
Blogdatum: 17 december 2019
Auteur: Marja Jonkers