Hoe ‘GAAF’ is dit?

Vandaag opent GAAF! Bloemen en Planten haar deuren aan de Waag in Dalen. Ruim een jaar geleden nam ik op deze plek Bloembinderij Lubberman over en het is nu tijd voor de volgende stap. Met een nieuwe naam, nieuw logo, een nieuwe ‘look & feel’ en een eigentijds assortiment wordt GAAF! Bloemen en Planten gepresenteerd. De nieuwe gave stijl gaat iedereen verrassen en inspireren. Binnenkort gaat de website www.gaafbloemenenplanten.nl live. 

Het idee is een overzichtelijke winkel met een herkenbare en eigentijdse uitstraling. De toonbank is verdubbeld in lengte en het binderijgedeelte meer betrokken bij de winkel. Door de nieuwe stijl is een bos bloemen straks duidelijk een Gaaf! boeket. Onze klant profiteert van de kwaliteit, vlotte bediening en het gemak van ons aanbod

Vanzelfsprekend blijven de uitgegeven cadeaubonnen nog een jaar geldig en loopt het puntensysteem door, waarbij we de puntenpas wel gaan vervangen.

Deze metamorfose stond gepland voor eind februari, echter de gedwongen lockdown nodigde ons uit om niet stil te zitten. Na twee weken buffelen ben ik ongelooflijk trots op ons (deels) nieuwe team en onze nieuwe winkel en huisstijl.

Gaaf om jullie binnenkort te verwelkomen bij Gaaf! Bloemen en Planten.

Fleurige groet,
Douwe Hoving en het team van Gaaf!