Herinnering – Doe mee: Onderzoek Duurzaam Dalen!

In opdracht van de Provincie Drenthe en de werkgroep Duurzaam Dalen, doen wij vanuit de Rijksuniversiteit Groningen een onderzoek naar lokale energie-initiatieven en de mening van inwoners van Dalen daarover. Het doel van dit onderzoek is om beter te begrijpen waarom mensen wel of niet met duurzaamheid aan de slag willen gaan. Daarmee vormt deze informatie input voor
(1) de universiteit, die ook in andere gemeenschappen onderzoek doet naar duurzaam gedrag en voor
(2) de werkgroep Duurzaam Dalen om lokaal energie-initiatieven te kunnen organiseren.

Onderzoek naar energiegedrag

Inmiddels hebben we al veel reacties gekregen, maar we zouden graag nog meer mensen willen vragen om mee te doen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15-20 minuten en we zouden het enorm waarderen als u bereid bent ons op deze manier te helpen! In deze vragenlijst zouden we graag van u willen weten hoe u denkt over energieverbruik en energiebesparing. Ook horen we graag van u of u het lokale energie-initiatief kent, hoe u hierover denkt en of u misschien wel geïnteresseerd bent om hieraan mee te doen. Wat uw mening over deze onderwerpen ook is, wij zijn er benieuwd naar!

Doet u ook mee?

U kunt zelf direct meedoen aan het onderzoek door de QR-code onderaan de pagina te scannen met de camera van uw telefoon of tablet, door op deze link te klikken, door de URL in te typen in uw browser of door te mailen naar onderzoekduurzaamdalen@rug.nl met het verzoek voor een papieren vragenlijst.

Voor meer informatie over het onderzoek verwijzen we u graag naar de link naar het bericht dat op SamenDalen is verschenen. ​​
Tot slot vinden we het belangrijk om alvast te vermelden dat uw deelname aan dit onderzoek geheel vrijwillig en anoniem is. Dat betekent dat de Provincie Drenthe en de werkgroep Duurzaam Dalen uw persoonlijke antwoorden niet te zien krijgen.

Alvast hartelijk bedankt!

Jacob Dijkstra en Hannah Dietzenbacher

E-mail: onderzoekduurzaamdalen@rug.nl

URL vragenlijst: https://rug.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_9B3GCSetg2mQ08S

QR-code vragenlijst: