Grote pop-up kerstmarkt op de Reindersdijk bij Curatio

Op zaterdag 9 december is er bij Hoveniersbedrijf Curatio een pop-up-kerstmarkt.

Op een mooi verlicht plein vind je diverse kramen met kerstversieringen, kaarsen en eetwaren voor kerst, je kunt je kerstboom kopen en er zijn activiteiten voor kinderen. En er is meer om in de stemming te komen!

Start wandeling ‘Kuieren met kerst’

Vanaf de kerstmarkt kun je starten met de kerstwandeling door het verlichte en versierde dorp. Loop mee met het hele gezin, vrienden, buren of familie. Je loopt ongeveer 5 km door een sfeervol verlicht Dalen en het buitengebied. Ook breng je een bezoek aan de kerstmarkt in de Selkersgoorn.

Je kunt starten tussen 16.30 uur 17.15 uur.
Voor het goede doel vragen de Turfrunners een bijdrage.
Voor kinderen tot 6 jaar is deelname gratis. Kinderen van 7 tot en met 12 jaar betalen €5,-. Voor iedereen van 13 jaar en ouder bedragen de kosten € 10,-.
De opbrengsten gaan naar de palliatieve zorg voor mensen met kanker.

Je kunt je inschrijven op de dag zelf bij Curatio of op de website van de Turfrunners via deze link.

Speeltuinenactie: haal je kerstboom op!

Speeltuinen Dalen heeft net als vorig jaar weer een kerstbomenactie, nu op de pop-up kerstmarkt! Reserveer jouw kerstboom door een e-mail te sturen naar speeltuindalen@gmail.com
Je kunt je kerstboom afhalen tijdens de kerstmarkt. De Speeltuinen kunnen de kerstboom ook bij je thuis brengen, voor 2 euro extra.

Je kunt kiezen uit drie verschillende soorten bomen in verschillende groottes. Bekijk ze op de de afbeelding hieronder.

Kerstboom de deur uit? Ophaalactie Turfrunners

Op de kerstmarkt kun je je aanmelden bij de Turfrunners om je kerstboom op 6 januari vanaf 8.00 uur op te laten halen. Geef naam en adres door op de kerstmarkt bij Curatio. Tegen een €5,-, voor het goede doel! Je kunt je gegevens invulling op de flyer hieronder.