Glasvezel Zuidenveld: veel nieuwe aanbieders

Vanaf 1 oktober kunnen nieuwe aanbieders terecht op het glasvezeslnetwerkvan Glasvezel Zuidenveld. Met deze dienstenaanbieders denkt Glasvezel Zuidenveld onze medebewoners een prima aanbod te kunnen doen.
Of u nu op zoek bent naar snelheid, een ontzettend uitgebreid pakket waarin u volledig ontzorgd wordt, het goedkoopste pakket of natuurlijk een zakelijke dienst wilt afnemen, er is voor elke denkbare situatie een prima aanbod beschikbaar.

De nieuwe providers presenteren zich

U heeft het misschien al gezien: de nieuwe providers presenteren zich. ONVI, een lokale nieuwe provider, stond met een bus op verschillende plaatsen in de gemeente. Op 30 oktober staat deze bus in Dalen (bij restaurant Cornelis). Meer weten over de diensten en pakketten van ONVI? Loop even langs bij de bus!

Wat SNLRFiber NLFreedom Internet en Stipte betreft, hoeft u voor een kennismaking de deur niet uit (heel fijn met dit weer!). Zij komen bij u langs om te kijken of u interesse heeft in hun aanbod. Aan deze laatste groep mensen heeft Glasvezel Zuidenveld wat echte Zuidenveld-jassen uitgeleend. Zo zijn zij herkenbaar voor u en blijven ze lekker droog tijdens deze stormachtige weken. 

Ook Fiber NL en TriNed zullen straks met herkenbare bussen op een aantal plaatsen te vinden zijn. Waar en wanneer deze bussen ingezet worden, zal binnenkort bekend worden gemaakt. Niet alleen nieuwe klanten zijn welkom in de TriNed-bus. Bent u al klant en wilt u iets vragen? Breng dan even een bezoekje aan de bus!

Alle informatie op een rij

Hieronder vind je alle aanbieders in het gebied van Glasvezel Zuidenveld. Via de link onder het logo vind je meer informatie over het aanbod. Klik op de link om naar de site van de provider te gaan!

Alles in 1 – 1.000 het snelste internet van Nederland

Klik op deze link naar Tweak

Veilig, betrouwbaar en snel internetten, televisie en bellen

Klik op deze link naar TriNed

Helder verbonden: maatwerk voor bedrijven

Klik op deze link naar NexxtCom

Veilig, vrij en goed internet voor en door bewuste mensen

Klik op deze link naar Freedom

Een groene provider

Klik op deze link naar SNLR

Het meest complete Alles-in-1 pakket van Nederland 

Klik op deze link naar Stipte

Glasvezel voor iedereen

Klik op deze link naar FiberNL

De betrouwbare provider, bij jou uit de buurt

Klik op deze link naar Onvi