Glasvezel zuidenveld vakantie

Overal verbonden

Wat wordt het voor u dit jaar? Staycation, vakantie in eigen land of toch op reis? En gaan tablet en laptop ook mee of brengt u de vakantieperiode liever schermloos door? Wie al een glasvezelaansluiting en een modem in huis heeft en gebruik maakt van de tv-diensten van een provider hoeft meestal ook in de vakantie niets te missen. Vrijwel elke provider heeft een tv-app waarmee u ook in de tent of de vouwwagen van uw favoriete programma’s kunt genieten. Inclusief opnemen, ‘uitzending gemist’ enzovoort.

De wereld aan uw voeten

Ook de thuisblijvers kunnen maximaal genieten van hun nieuwe glasvezelaansluiting. Films kijken, gamen, netflixen, een virtueel bezoek aan meer dan 2000 musea met https://artsandculture.google.com, het kan allemaal. Alle tijd om die grenzeloze mogelijkheden van het internet eens uitgebreid te gaan onderzoeken en de wereld virtueel te ontdekken. Wat dacht u van 11 plekken met het prachtigste uitzicht op https://rb.gy/5djjp9 of even rondkijken in de Taj Mahal met https://rb.gy/hqrcap

Bouwvak

Ook onze aannemer neemt natuurlijk even vakantie. De bekende ‘bouwvak’ duurt drie weken. In die periode wordt er niet gegraven, maar wordt er wel vezel gelast en in de buizen geblazen en worden er wel huisaansluitingen gemaakt.

Helpdesk

Tijdens de gehele vakantieperiode zijn onze helpdesk-helden natuurlijk wel aanwezig voor al uw vragen en klachten. Houdt u er wel rekening mee dat klachten die te maken hebben met de aanleg, de graafwerkzaamheden, bestrating en dergelijke pas NA de bouwvak weer opgepakt kunnen worden.

Trots en tevreden

Sinds de eerste deur-aan-deur acties om intentieverklaringen te verzamelen zijn we een heel eind gekomen! De eerste gebieden zijn aangesloten, er staan al werkende wijkcentrales, ons netwerk groeit en groeit!

Vlees op de botten

Wat eigenlijk ook best nog een beetje zou mogen groeien, is ons abonnementenpercentage. Hoe meer vlees ons bewonersinitiatief op de botten heeft, hoe beter natuurlijk. Heeft u nog geen abonnement afgesloten, denkt u er dan nog eens over na en praat er eens over met uw buren, vrienden, familie. Elk abonnement draagt immers een steentje bij aan een gezond en vitaal bewonersinitiatief, en dus ook aan een gezonde vitale leefomgeving.
Tijdens het dieptepunt van de corona-crisis, de intelligente lock down, hebben we om ons heen gezien en zelf aan den lijve ondervonden hoe belangrijk een stabiele, snelle breedbandverbinding is. Elk abonnement dat afgesloten wordt, maakt ons netwerk sterker en weerbaarder. Al afgesloten? Dank u wel! Twijfelt u nog? Doe het gewoon! Voor u zelf, voor de thuiswerkers, voor de schoolkinderen, voor de zorg, voor een vitale leefgemeenschap in en om onze kernen.

Bron: Glasvezel Zuidenveld
Blogdatum: 17 juli 2020
Auteur: Marja Jonkers