GGD-vaccinaties voor mensen geboren in of voor 1951

Vaccineren zorgt ervoor dat je niet of veel minder ziek wordt door corona. Dat beschermt jou en zo beschermen we elkaar. Alle vaccins helpen ziekenhuisopnames voorkomen.

Ben je geboren in of voor 1951 dan kun je voor je vaccinatie online een afspraak maken bij de GGD. Dat kan via een link naar de RIVM-website. Je krijgt dan het vaccin van BionTech/Pfizer. Mensen geboren tussen 1949 en 1951 ontvangen deze week per post ook een uitnodiging. Ben je na 1951 geboren dan kun je nog geen afspraak maken bij de GGD.

‘Drenthe Vaccineert’

Alle informatie over de coronavaccinaties in Drenthe vind je via de link op de pagina ‘Drenthe vaccineert’ van GGD Drenthe.

In Drenthe zijn momenteel twee locaties waar je geprikt kunt worden: Emmen en Assen. Dat wordt later uitgebreid naar Hoogeveen en Meppel. Alles over de locaties vind je via de link op deze pagina.

Huisartsen in Dalen

Naast GGD’en vaccineren ook ziekenhuizen, langdurige-zorg-instellingen en de huisartsen. Huisartsenpraktijk Dalen richt zich op mensen die geboren zijn in de jaren 1956-1959. Lees daar meer over via de link naar dit bericht.