Gezond Dalen en de Beweegclub gaan ‘naar grote hoogte’

Wegens de extreme weersomstandigheden op 5 juli kon het door Sport Drenthe georganiseerde evenement ‘Op Fietse naar Grote Hoogte’ op die dag niet plaatsvinden. Deze activiteit is nu opnieuw gepland op woensdagmiddag 13 september. Een dag voor iedereen die dat wil om de VAM-berg te beklimmen. Dit doet Sport Drenthe in het kader van het EK Wielrennen 2023. Het gaat bij ‘Op Fietse naar Grote Hoogte’ niet om snel naar boven te komen, maar om de ervaring van de beklimming. Dit mag fietsend, hardlopend of wandelend.

Het is een gratis evenement en vervoer wordt geregeld vanuit Gezond Dalen. Opgeven kan via het mailadres: sabine@gezonddalen.nl en voor vragen kan er ook gebruik gemaakt worden van dit adres. Het is een unieke kans op een leuk en sportief uitje.

Dinsdag 18 juli laatste activiteit Beweegclub Dalen voor zomervakantie

BeweegClub organiseert aanstaande dinsdag 18 juli de laatste bijeenkomst voor de zomervakantie. Daarna gaan we met zomerstop. Dinsdag 5 september 2023 beginnen we weer en starten we om 10.00 uur om gezamenlijk een uurtje te bewegen en aansluitend gezellig koffie te drinken. Ook hiervoor geldt dat er nog steeds een mogelijkheid is om gezellig mee te doen. Informatie of opgeven kan via sabine@gezonddalen.nl of via neinaoberschapdalen@outlook.com .

Veel plezier en veel succes iedereen!