Gezellige vrijmarkt op het Doeplein

Knuffels, boeken, kinderkleding, spelletjes en heel veel ander speelgoed was op Koningsdagochtend te koop tijdens de mini-vrijmarkt op het Doeplein in Dalen. Het was de eerste keer dat deze mini-vrijmarkt, georganiseerd door twee ouders van de BWB-school, plaatsvond.
De opkomst van zowel kopers als verkopers was boven verwachting! De mini-vrijmarkt vormde een kleurig geheel tegen de achtergrond van bouwwerkzaamheden aan de BWB-school. 

Bij de start van de mini-vrijmarkt hing de kinderkleding al uitgestald aan de bouwhekken, de door de kinderen geknutselde grabbeltonnen stonden klaar en de prijskaarten lagen klaar.

Al snel werd er vol interesse in bakken met autootjes gezocht naar het juiste exemplaar, werden knuffels gewisseld van eigenaar, werden stroopwafels aangeboden bij de koop van handpoppen, werd met stapels tijdschriften rondgelopen om de koop ervan aan te prijzen, konden nagels worden gelakt en werden handtattoos er gratis bij getekend.

De kinderen ontpopten zich tot enthousiaste verkopers en met hetzelfde enthousiasme werd het verdiende geld ter plekke uitgegeven aan goede vrijmarktvondsten.  

Meer foto’s bekijken? Ga via deze link naar het fotoalbum!