Gezellige muziekmiddag in de Daoler Tuun

In een zonnige Daoler Tuun was er een welkom door voorzitter Henk Kamping. Blij met de mooie opkomst -niet te veel mensen, maar gelukkig wel alle stoelen bezet- eerst even over de coronamaatregelen. De stoelen staan op 1.50m, de muziek en zangers op een goede afstand op het podium met versterking. Henk vraagt om goed afstand te houden, ook als je gaat lopen.

De muziekgroep van vanmiddag is een gelegenheidsband van leden van de Loo- en Drostensingers.

De middag werd met veel grappen aan elkaar gepraat, door Arend van der Horst. De band treedt vandaag voor het eerst op. Met elkaar bespelen ze een keur aan instrumenten zoals accordeon, gitaar, saxofoon en mondharmonica. En we konden genieten van veel solozang van leden van de Loo- en Drostensingers. Met tussendoor mooie sax- en gitaarsolo’s. We luisterden naar oude en minder oude popnummers, Ierse nummers, zeemansliederen, en mooie liefdesliedjes.

En dat voor een enthousiast publiek, niet alleen uit Dalen, ook uit de buitendorpen. Het weer werkte mee, niet te warm en gelukkig droog. De opkomst was mooi en iedereen hield zo goed mogelijk rekening met de anderhalve meter.

Voor veel mensen was het de eerste activiteit in een lange periode. Het was leuk om elkaar weer te ontmoeten en bij te praten. Heel gezellig na zoveel tijd!

Hopelijk blijft een nieuwe corona-uitbraak nog even weg en kunnen we af en toe genieten van muziek en mooie voorstellingen!