Gevarieerd programma tijdens PK-weekend

Volgens  de organisatoren van het PK-weekend belooft het weer een “Donders Geweldig evenement” te worden met een gevarieerd programma  met volop plezier voor jong en oud!
Sfeer, Spanning, Sensatie, Gezelligheid, Stof, Kabaal, PK-Middag(voor mensen met een beperking), Autocross, Motorcross, Trekkerslep, Gazonmaaierrace, Pruts/knutsel-Race, Diverse Demo’s, Supervette Kids-Corner, 5 dagen camping, 4 dagen muziek, diverse artiesten en bands zijn de ingrediënten voor het spektakel.

Speciaal programma voor mensen met beperking.

Ook dit jaar organiseert het PK-weekend een middag speciaal voor mensen met een beperking, de PK-Middag. Zij krijgen deze middag te zien wat het PK-Weekend inhoudt.
Het PK-terrein zal hiervoor worden verdeeld in meerdere onderdelen.

Gevarieerd programma met de volgende onderdelen:

  • Demo Autocross, Trekkerslep, Gazonmaaier-race.
  • Meerijden of zelf rijden met Crossauto’s, trekkers, Gator’s, Strandbuggy’s, Rolstoel-Crossauto.
  • Crossauto’s verven. (beschermende kleding aanwezig)
  • PK-DJ-Mauss in de PK-Feesttent.
  • Op de foto in de showstraat als een echte coureur met een crossauto of sporttrekker of raceauto. En natuurlijk samen met onze PK-pits-poezen!

Feesttent

In de feesttent wordt vanaf 13:00 uur iedereen ontvangen en welkom geheten. Tevens zal hier uitleg worden gegeven over de indeling van het terrein en de activiteiten. Hierna zal Feest Dj Mauss de hele middag aanwezig zijn en tussendoor zullen diverse Nederlandse artiesten optreden.

Zie ook de  Facebookpagina en website van het PK-Weekend.

Hieronder het volledige programma om te downloaden:

Programma PK-weekend 2019