Geslaagde afsluiting Padel Laddercompetitie

Een goede opkomst, lekker eten en wachten op je beurt op de Padelbaan, dat was ‘La Fiesta del Padel’, bij LTC Dalen zaterdagmiddag in een notendop!

De ruim 30 aanwezigen sloten op een leuke manier de eerste editie van de succesvolle Padel Laddercompetitie af met een BBQ! Ondertussen werd er door velen gestreden voor een plekje in de Padelkooi om hun kunsten nog eens te vertonen!

Bij de heren ging de winst, geheel terecht naar #Doeslief! Jan en GertJan waren een maatje te groot voor de rest van het deelnemersveld. FC Padel (Erik en René) sloeg de laatste weken alle aanvallen op hun positie af en eindigde achter #Doeslief als tweede. Rick-Jos kwamen in de laatste wedstrijd tegen #Doeslief nog dicht bij de eindoverwinning, maar eindigden als derde.

Bij de dames ging de winst naar Duo Paniek (Bernette en Tamara). Team Releated (Janine en Hanneriek) eindigden bij de dames op plek 2.

De stimulatieprijs ging naar de Amigo’s (Michel en Frank). Dit duo kwam als enige alle speelrondes in actie en eindigde uiteindelijk op de 5e plaats.

De prijzen werden beschikbaar gesteld door Brand Interim & Finance, Sluyters Sport Coevorden en Restaurant De Baander. Daarnaast ontvingen de winnaars en de Padelcommissie van Bakkerij Kalkdijk een heerlijke slagroomtaart. De catering werd verzorgd door PLUS Assen Dalen. Allen bedankt voor jullie bijdrage!