Geraniummarkt Wachtum 4 mei

Voor de 16e keer wordt in Wachtum de sfeervolle Geraniummarkt gehouden. Iedereen, die de sfeer van Oostenrijk in zijn bloembakken wil creëren moet zeker een bezoek brengen aan de Molen in Wachtum. Op de grote Geraniummarkt in Wachtum worden Oostenrijkse geraniums gepresenteerd, met de felrode- of roze bloem. Deze planten hebben een prachtige uitstraling, maar ook de andere kleuren zijn aanwezig, zoals wit, donker rood en rood met een wit streepje.
Dat de Geranium zich nog steeds in een hoge belangstelling mag verheugen bewees de vorige markt in Wachtum. De markt bracht vorig jaar een groot aantal bezoekers op de been. De organisatie: de activiteitencommissie rond de Molen “de Hoop”, hoopt ook dit jaar weer op een grote belangstelling. De Geraniummarkt is geopend van 9:00 tot 16:00 uur. Per 50 klanten wordt een gevulde plantenhanger verloot! De uitslag wordt op de nieuwe website www.molendehoopwachtum.nl bekend gemaakt!
De opbrengst van de markt komt geheel ten goede aan de activiteiten rond deze fraaie, beeldbepalende Molen in Zuidoost Drenthe. In het afgelopen jaren is er veel gebeurd aan de molen: de molen is b.v. voorzien van remkleppen, waardoor de wieken niet “op hol” kunnen slaan. Wel zo veilig voor een molen. De molenaar is tijdens de geraniummarkt de hele dag aanwezig om belangstellenden rond te leiden en uitleg te geven over (de remkleppen van) `zijn` molen. Zeker de moeite waard om ook dit te gaan bekijken! Er is extra parkeerruimte geregeld in verband met de te verwachten grote toestroom van bezoekers.
Organisatie: bestuur de Molen ‘de Hoop’
Middendorp 4 – 7754 MB Wachtum
Tel.: 0524 551267

bron:http://www.dalen.nu