Geef je op voor het Dappie Taarttoernooi op 27 december

Het is een goede Daler traditie: op derde kerstdag (woensdag 27 december) organiseert SJO Dalen-DSC het jaarlijkse Taarttoernooi in de sporthal in Dalen!
Dit jaar noemen we dit voor het eerst het Dappie Taarttoernooi, naar onze mascotte!

Voor wie?

Alle kinderen uit groep 3 t/m 8 van de basisscholen in Dalen, Dalerveen, Wachtum. Ook alle kinderen die lid zijn van SJO Dalen-DSC, in groep 3 t/m 8 zitten en naar een andere basisschool gaan, zijn van harte welkom om deel te nemen!

Taart en voetbal

Heb je zin om lekker in de zaal te voetballen met jouw vrienden en vriendinnen en om met jouw team een stuk taart te eten? Geef je dan snel op voor het Dappie Taarttoernooi.

Opgeven

Je kunt je opgeven door de opgavestrook voor maandag 18 december in te leveren bij Karen Dillerop, Westerwijk 60 in Dalen. Kinderen van de bassischolen in Dalen, Dalerveen en Wachtum krijgen komende week op school het opgaveformulier. Kinderen die lid zijn van SJO Dalen-DSC en niet naar één van deze scholen gaan, kunnen het opgaveformulier downloaden en zelf uitprinten. Je vindt het opgavenformulier op de website van VV Dalen. Klik via deze link op de afbeelding van Dappie!

Doe je mee (en heb je je opgegeven)?

Dan word je tussen 9.15 – 9.30 uur verwacht in de sporthal ’t Grootveld voor de teamindeling (misschien voetbal je wel bij Ajax, Feyenoord of zelfs Barcelona).
Rond 15.00 uur is de prijsuitreiking.
Neem je lunch, drinken en een trainingsjas of trui/sweater mee? Er kan gedoucht worden in de sporthal en de kantine is open.

Zien we jou ook bij het Dappie Taarttoernooi? Leuk!