Fotowedstrijd: Zet Jan Pol op de foto!

Ricardo Hemme, de molenaar van onze molen Jan Pol, wil graag nieuwe ansichtkaarten laten maken van de prachtige stellingmolen aan het Doeplein. Samen met hem hebben we besloten er een fotowedstrijd van te maken: ‘Zet Jan Pol op de foto!’

Hoe werkt het?

Heb je een mooie foto van de molen of ga je er één maken, stuur deze dan op naar SamenDalen via redactie@samendalen.nl. Het mag dus ook een bestaande foto zijn, maar niet meer dan 2 jaar oud.  Je mag als je dat wilt meerdere foto’s insturen.
De wedstrijd duurt tot 1 september 2021.

We hebben een fotoalbum ‘Jan Pol’ gemaakt waar alvast een paar foto’s in hebben gezet. Je kunt ze bekijken om inspiratie op te doen via deze link.

Iedereen mag meedoen en ook de  fotografen en redactieleden van SamenDalen mogen ook hun mooiste foto’s van de molen insturen.

Ook belangrijk

We zullen een jury samenstellen, waar molenaar Ricardo Hemme een plek in heeft, naast enkele andere juryleden.

De foto’s moeten voor 1 september a.s. bij SamenDalen binnen zijn. Stuur je foto in groot formaat naar redactie@samendalen.nl. Zet in de mail je naam en telefoonnummer en het jaartal van de foto.

Let op: de molenaar mag beschikken over de foto’s en deze gebruiken voor promotionele doeleinden. SamenDalen mag voor de website gebruik maken van je foto.

Voor de winnaar zal een aantrekkelijke prijs beschikbaar zijn.
We hopen op prachtige foto’s! Veel succes!