Fotowedstrijd ‘Het mooiste plekje van Dalen’

 

Vanaf vandaag is de start van de oktoberronde van de SamenDalen-fotowedstrijd ‘Het mooiste plekje van Dalen’. We hebben in september een flink aantal foto’s binnengekregen, die je kunt bekijken via deze link naar het september-fotoalbum. De jury heeft zich er intussen over gebogen en volgende week maken we de winnaar bekend!

Nieuwe uitdaging: oktober

Ook in oktober nodigen wij fotografen uit, van binnen en buiten Dalen, bijna professioneel, of gewoon heel erg goed met de telefoon. Ga op zoek naar het mooiste plekje, het mooiste licht, de mooiste herfstkleuren of de leukste situatie.
En laat ons en alle inwoners van Dalen zien wat je gemaakt hebt. Deze foto’s komen allemaal in het speciale fotowedstrijdalbum van oktober te staan.

Rond het einde van de maand maken we de prijswinnaars bekend. Met natuurlijk een feestelijke prijsuitreiking door de sponsor en een artikel over je foto op SamenDalen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Iedereen kan meedoen aan de fotowedstrijd, ook als je niet uit Dalen komt. Belangrijk is dat het een foto is van een herkenbare plek in het dorp.
Foto’s gemaakt met een telefoon kunnen gewoon meedoen, maar zorg wel dat ze voldoende kwaliteit hebben om op onze site te zetten.

Heb je een mooie, sfeervolle foto gemaakt in of rond het dorp Dalen en je wilt meedoen? Stuur je foto dan via de mail naar redactie@samendalen.nl. Wij zorgen er voor dat de ingezonden foto’s te bekijken zijn in het fotowedstrijdalbum van oktober.

Je moet je foto insturen via de mail vóór 25 oktober 2020. Vertel in de mail waar je de foto hebt gemaakt. En zorg ook, dat je naam en telefoonnummer er bij staan.

De jury en de prijs

Na de sluitingsdatum beoordeelt de jury, bestaande uit een aantal leden van de fotografengroep van SamenDalen, de foto’s op een aantal onderdelen. Denk aan zaken als originaliteit, kleur en hoe de foto is opgebouwd qua compositie.

Rond het einde van de maand maakt de jury de prijswinnaar bekend. Na de eerste van de volgende maand begint de nieuwe wedstrijd.

Wedstrijdregels

Bij een wedstrijd horen ook wedstrijdregels. Ze staan hier in het kort weergegeven. Je kunt de wedstrijdregels in zijn geheel downloaden via de link onderaan.

1. Over de foto

  • De foto is gemaakt op een herkenbare plek in Dalen.
  • Er mogen ook mensen op staan, maar als ze herkenbaar in beeld zijn moeten ze wel toestemming hebben gegeven.
  • Er mag geen logo of een naam op de foto staan.
  • De foto is gemaakt door de inzender zelf en is origineel.
  • De foto is nog niet eerder gepubliceerd voor andere fotowedstrijden.

2. Deelnemers

De deelname staat open voor Dalenaren en niet-Dalenaren; de enige beperking is dat de foto aantoonbaar en herkenbaar in Dalen is gemaakt

Leden van de Werkgroep SamenDalen, de redactie en de fotoredactie van SamenDalen zijn uitgesloten van deelname aan de wedstrijd. Familieleden en huisgenoten mogen wel insturen.

3. Zakelijke regels

Tot slot nog een aantal zakelijke regels vanuit SamenDalen:

  • SamenDalen mag foto’s die ingezonden zijn voor de wedstrijd gebruiken voor eigen doeleinden;
  • SamenDalen houdt zich het recht voor om foto’s zonder opgaaf van reden te weigeren;
  • De jury heeft het laatste woord en over de uitslag kan verder niet worden gecorrespondeerd.

Veel succes!

We zijn benieuwd naar de inzendingen de komende tijd. Stuur je foto’s vooral in via de mail en bekijk straks alle foto’s in het wedstrijdalbum.

Download de wedstrijdregels

 

Afbeelding fotomannetje fotowedstrijd SamenDalen