Formule 1 live bij LTC Dalen

De kogel is door de kerk: LTC Dalen gaat voor een tweede padelbaan. De enorme toeloop van leden heeft ervoor gezorgd dat begin deze maand middels een BLV toestemming werd verkregen van de leden voor het aanleggen van een tweede baan en de financiering hiervan.

Steun

Auto Centrum Dalen en Restaurant De Baander geven zondag de eerste aanzet hiertoe met het ondersteunen van een Formule 1-event. De derde race van het seizoen wordt verreden in Hongarije en Max gaat hier op zoek naar de eerste overwinning van 2020. Vanaf 14.00 uur starten we met de voorbeschouwing, die wordt uitgezonden op een megascherm! Om 15.10 uur start de Grand Prix op de Hungaroring.

De Baander biedt iedereen de mogelijkheid om om 16.30 uur gebruik te maken van een ‘Fast-Menu’
Opgeven hiervoor is gewenst, dat kan tot en met woensdagavond. De kosten voor het Fast-Menu (Buffet met diverse De-Baander-lekkernijen) zijn € 14,50 per persoon. Voor de kinderen is er frites + frikandel en zij eten gratis mee.

Iedereen is welkom

Kom jij zondag met ons de Formule 1 race beleven? Lid of geen lid, iedereen is welkom. We houden ons aan de RIVM richtlijnen! Reserveren voor het Fast-Menu kan via Rick Bosman, 06-20530036 of per mail; rick@fransbosman.com.
Ook wanneer je geen gebruik maakt van het Fast-Menu is opgeven gewenst, in verband met de inkoop.