Formule 1 event meer dan geslaagd

Onder het genot van een goede borrel werden vorig weekend de eerste plannen gesmeed omtrent een F1 Event op het sportpark ten behoeve van de tweede padelbaan! In een week werd er met behulp van een aantal enthousiaste vrijwilligers een topprestatie geleverd. Het sportpark in F1 stijl en springkussens door Auto Centrum Dalen, Restaurant De Baander zorgde voor een uitstekend dinerbuffet en eten voor de jongste jeugd! Plus Supermarkt Assen-Dalen zorgde voor een hapje tijdens de race!
Zelfs de crash van Max in de opwarmronde en het feit dat Ziggo problemen had met de app (lang leve de illegale streams) konden deze middag niet beïnvloeden. De ruim 70 aanwezigen genoten van een spannende race waarin Max de tweede plaats voor zich opeiste!

Mooie opbrengst

Mede dankzij de kantine-inkomsten en ruim €2000,00 sponsorgeld, dat werd opgehaald met zendtijd op het grote scherm voor en na de race, kunnen de initiatiefnemers en de LTC Dalen zeer tevreden terugkijken.

Familiedag

Het volgende event dat gepland staat is de LTC Dalen familiedag op zaterdag 15 augustus. Momenteel zijn hiervoor al ruim 70 opgaves binnen. Inschrijven kan tot 10 augustus bij de Padelcommissie of via info@ltcdalen.com!