Finaleweekend PADEL Clubkampioenschappen

Dat Dalen al een geruime tijd in de ban is van Padel is alom bekend. De vereniging groeit nog steeds (inmiddels ruim 350 leden), het sportpark heeft een metamorfose ondergaan in coronatijd en daarnaast worden ook de tennisbanen weer veelvuldig gebruikt. Oude tijden herleven op Sportpark ’t Grootveld.

Allereerste clubkampioenschappen

Aankomend weekend, 09-11 juli, staan de allereerste Clubkampioenschappen Padel op het programma. De afgelopen maand werd er in diverse categorieën gestreden voor een plaats in het finaleweekend. Vrijdag 09 en zaterdag 10 staan de 1/8e finale en kwartfinales gepland in de heren, dames en gemengd dubbel. Ook de jeugd werkt in het weekend de clubkampioenschappen af.

Gezellige ambiance

Op zondag 11 juli staan in alle categorieën de halve finales en finales gepland. De eerste finale is om 14:30u. Er wordt gestart met de finale in het dames dubbel en de heren dubbel B, gevolgd door de heren dubbel A en het gemend dubbel. De finaledag wordt afgesloten met een gezellige borrel en een buffet verzorgd door Restaurant de Baander. Publiek is welkom om kennis te komen maken met deze snelst groeiende sport van Nederland.