Feestelijk jubileum Seniorenvereniging Dalen eo

De Seniorenvereniging Dalen eo vierde het eerste jubileum: 5 jaar. Het feest was een jaar uitgesteld en daarom extra speciaal na een jaar met weinig activiteiten.

Prachtige feestmiddag

’s Morgens was er hard gewerkt om de zaal vrolijk aan te kleden met zonnebloemen en ze hadden ook een paar spandoeken laten maken. 

De leden hadden zich er op verheugd. Rond kwart voor 2 kwamen de eerste gasten al, blij om elkaar weer te zien.

Om half drie de opening door de voorzitter. Er waren maar liefst 90 gasten, geweldig wat een opkomst. Speciaal welkom was er voor muzikant Tonny Janssen. Nadat iedereen koffie/thee had en het leuke gebakje, begon de muziek ook te spelen en kon iedereen gezellig meezingen. En uiteindelijk werd er ook gedanst.

Er is druk gepraat, er was veel te vertellen na al die tijd, met een borrel erbij, het was reuze gezellig. Tegen 17.00 uur kwam de broodmaaltijd op tafel, soep en een kroket, alles viel zeer in de smaak. 
Tegen 19 uur was bijna iedereen naar huis, het was echt een geslaagde middag.

Subsidie ‘Frisse Start’

De Seniorenvereniging had in het kader van corona via de gemeente subsidie gekregen. De ‘Frisse Start’ subsidieregeling stond in mei in de Coevorder Courant. Verenigingen konden dat aanvragen. De Seniorenvereniging kwam er voor in aanmerking. Een geweldige mogelijkheid om zo het jubileum te vieren en echt een frisse start te maken met de vereniging.

De fotograaf heeft van het feest een fotoverslag gemaakt.