Fantastische opbrengst Miniroparun

Afgelopen dagen hebben de leerlingen van de Stidalschool Dalerveen, OBS Markeschool Wachtum en Bwb School Dalen en de bewoners van Selkersgoorn Treant de opbrengst van de mini-RopaRun overhandigd aan de Turfrunners uit Dalen. In totaal hebben ze tijdens de mini-RopaRun maar liefst € 5378,65 bij elkaar gelopen. De verschillende groepen van de scholen liepen op 21 september de sponsorloop mini-RopaRun in Dalen met als doel geld op de halen voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker. Kinderen hebben zich laten sponsoren voor de run met dit prachtige bedrag als resultaat. Wij als Turfrunners en de Stichting Roparun zijn alle deelnemers erg dankbaar voor hun bijdrage !!

Ook in Sleen en Coevorden werd gelijktijdig een mini RopaRun georganiseerd in het kader van de Nationale Sportweek door Doorkomst Roparun Coevorden en Sleen4life. Gezamenlijk is er een bedrag opgehaald van maar liefst € 10.000,=

In mei 2023 zullen de Turfrunners weer deelnemen aan de echte RopaRun. In de aanloop naar deze RopaRun zullen ze weer diverse leuke acties gaan organiseren om geld op te halen voor het goede doel. Zo staan ze komend weekend op de Herfstmarkt Rotaryclub Coevorden in Dalen.