Rabo Clubactie: er kan gestemd worden

Vereniging Dorpsbelangen Dalen doet ook dit jaar weer mee met Rabo ClubSupport van Rabobank Emmen-Coevorden. Vanaf vandaag kunt u als lid van de Rabobank op ons stemmen. Elke stem is geld waard.

Wat is ons doel?
In samenwerking met Dorpsbelangen Dalen willen wij een informatiezuil realiseren in het centrum van Dalen. Op de zuil zal informatie te vinden zijn over wat er te doen is in het dorp, informatie over verblijf- en horecagelegenheden en informatie over ondernemers / winkeliers.

Het plan is om bij de zuil een aantrekkelijk kunstelement te plaatsen, dat benut kan worden als zitelement en om op te klimmen voor de jeugd. Hierdoor ontstaat een herkenbare plaats waar zowel inwoners als toeristen even kunnen neerstrijken en informatie kunnen vinden die het wonen of het verblijf in Dalen aantrekkelijker maken.

Samen Dalen
De website SamenDalen.nl is de verzamelplek voor informatie op de zuil. SamenDalen.nl geeft alle informatie voor de inwoners van Dalen, zoals organisaties, activiteiten, nieuws en vrijetijdsaanbod. SamenDalen is bedoeld als de verbindende factor tussen bewoners en alle verenigingen en instellingen in het dorp.

Hoe kunt u stemmen?
Leden van Rabobank Emmen-Coevorden ontvangen rond 27 september een stembiljet. Hierop staan de verdere instructies. Stemmen kan tot en met 11 oktober. Meer informatie is te vinden in het nieuwsbericht.

Foto Logo SamenDalen met tekstLogo - Dorpsbelangen Dalen